Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Spagetti adagoló

Bejegyzés alcíme...

2012. szeptember 01. - FuraTermék

A termékkel való első találkozásom felejthetetlen élmény volt, bár sajnos akkor nem sikerült lefotóznom. Szerencsére jóbarátom lencsevégre kapta ezt a kis cukiságot, és elküldte nekem.
A termék első pillantásra valahogy nem illett bele a háztartási eszközök osztályának összképébe.
Azután erőt vettem magamon, és elolvastam a termék leírását.
Villámcsapásként ért a megvilágosodás... ez a termék nem az aminek látszik, és nem is az, amire először Én -és velem együtt még rengeteg vásárló- gondol az első erőteljesebb ránézés alapján.
Íme a spagetti adagoló:
Ugye, hogy egy kissé azért kétértelmű a megjelenése?
Ez a kis aranyosság sokkal inkább hasonlít egy pornófilm szereplőválogatását elősegítő eszközre, mint konyhaeszközre.
A filmrendező kedvére válogathat!
Csak szért, hogy ne érje szó a ház elejét, és ne vádolhasson a kedves olvasó azzal, hogy szennyes a fantáziám, megmutatom a terméket egy másik fotón, ahol a polccímkén egyértelműen látható, hogy ez tényleg spagetti adagoló, és nem pedig fütyimérce.A termék használata 1 : attól függően, hogy hány személyre kívánunk spagettit készíteni, ki kell választani a személyek számának megfelelően jelzett furatot. Ebbe a furatba kell beilleszteni annyi spagettit, amennyi belefér.
A titok ennyi és nem több!

A termék használata 2 : Mindenkinek a fantáziájára van bízva.

Special Thanks: Thomas Roth

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása