Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Seggszelfirúd

2015. január 09. - FuraTermék

Ebben a bejegyzésben valami egészen fantasztikusat fogok bemutatni. 
Mai Fura Termékem a Seggszelfirúd.
Igen, jól olvasod kedves látogató, seggszelfirúd.

Az ezzel az eszközzel készített fénykép annyiban tér el a hagyományos szelfitől, hogy itt erőteljesebb hangsúlyt kap a nemesebbik fertály. 

A seggszelfi (belfie, bottom selfie) kifejezést állítólag  Kim Kardashian -egy a saját hátsójáról elhíresült hölgy- találta ki és vezette be a köztudatba. 
Ebben az esetben egy olyan telefonos önarcképről van szó, amin a törzsünket alaposan kicsavarva úgy állunk, hogy a hátsó felünk is szerepeljen a kompozícióban. Ez amellett, hogy értelmetlen, állítólag nem is olyan egyszerű mutatvány, ha az ember nem gyakorló tornász vagy jógamester.
De senki ne aggódjon, vége a húzódásoknak, a derékfájásnak, és a szelfi-okozta lumbágónak, itt a Belfie Stick, a seggszelfirúd! 

Bluetooth-on át kapja a telefon a rúd végén levő gombtól a jelet, hogy mikor kell exponálni, és ennyi, többet nem is tud, de ez már önmagában is megéri azt a rongyos 80 dollárt, amennyiért kínálják az interneten.

Index.hu nyomán

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása