Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

LEGO-papucs

2017. szeptember 14. - FuraTermék

"Szégyelhetitek magatokat, ti itt mind sunyítotok, adhatom én a jobbnál jobb ötleteket a posztokhoz!" - csattant fel Miss Weaver, amikor megjelent a legutóbbi szerkesztőségi értekezleten. Kár is lenne tagadni, hogy az alábbi poszt ötlete már egy ideje tengődött a papírhalmok alatt, amiért nem győztünk elégszer elnézést kérni kolléganőnktől.

Mea culpa, mea maxima culpa

Nagyon komoly - testi és lelki - sérüléseket okozhat, ha a gyermekünk (vagy habitustól függően saját magunk) által a lakás padlóján szerteszét hagyott apró építőkockák, játékfigurák valamelyikére mezítláb rálépünk. Ilyenkor mutatkozik meg igazán, mennyire sokszínű a magyar nyelv, a teringettét neki!

lego-parts.jpg

A dániai építőkocka-gyártó vállalat minden bizonnyal tökélyre fejlesztette az árukapcsolási modellt (és itt most nem az egyes elemek egymásba illeszthetőségéről van ám szó).

kobenhavn_danmark_3_original.jpg

Mert ha megalkotunk egy terméket, ami jótékonyan hat a gyermekek és felnőttek kreatív szellemi képességeire, ugyanakkor rendkívül veszélyes a lábainkra - vagy ha nagyon pechesek vagyunk, és elesünk, pont rá ezekre az éles kis házi tankcsapdákra, akkor egyéb testrészeinkre is -, mit tehetünk?

image.jpg

Alkossunk egy LEGO-biztos papucsot (természetesen LEGO-felirattal!), amely megvédelmezi a járást lehetővé tevő testrészünket!

lego3.jpg

Ha eladunk egy doboznyi építőkockát, adjunk mellé el (legalább) egy pár védőpapucsot is, hogy biztonságban legyen a kedves vásárló.

Arról a szerkesztőségnek nincsenek információi, hogy ez a papucs mennyivel jelent hatékonyabb védelmet a galád építőkockákkal és a agresszív műanyag emberkékkel szemben a többi papucsnál (elképzelhető, hogy a LEGO-felirat alá helyezett mini pajzsgenerátorok egy elektromágneses mezőt hoznak létre a papucs - és a védelmezett lábfej - körül, így távol tartva az elpusztíthatatlan elemeket).


legopantoffel.jpg

Kis lépés egy embernek, de hatalmas öröm a gyermeki és szülői lábfejeknek! - ismeretlen szerző

És természetesen köszönet Miss Weavernek!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása