Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Óriás kártyapakli

2017. október 26. - FuraTermék

Mai posztunkban az óriás méretű öngyújtókat vagy éppen légycsapókat követően ismét egy extra méretű furcsa termékkel ismerkedünk meg. Nézzük, mi fán terem az óriás méretű kártyapakli!

47601.jpg

A fenti képen egy hagyományos magyar pókerkártyapakli látható. Azaz csak hagyományosnak néz ki, de a látszat ezúttal is csal(óka).

jumbokartya3.jpg

Ha eddig problémát jelentett, hogy a péntek esti kártyapartin nem vetted észre a nyerő kombinációt az apró kártya még apróbb szimbolikája miatt, Kedves Olvasó, és hatalmas összegeket buktál a haverokkal szemben, ideje beújítani egy ilyen, extra nagy méretű kártyapaklit (vagy egy jó szemüveget).

orias-kartya-pakli-nagy.jpg

A pakli akkor is jól jöhet, ha ismeretségi körünkben óriások is vannak - Góliát sokkal könnyebben tudja így kézben tartani a lapjait.

orias-kartya-pakli-560.jpg

Az óriás kártyalapok felhasználásával óriási kártyavárat is lehet építeni, amelyek esetleges összeomlása óriási látványosságot szolgáltat a jelen lévőknek (a gyermekek legnagyobb örömére).

Jó szórakozást, és csak óvatosan a lapokkal!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása