Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kaszás a tengerparton

2018. január 29. - FuraTermék

Immáron hónapok teltek el azóta, hogy megígértük Miss Weavernek: poszttá varázsoljuk az általa felfedezett furcsa (de mindenképpen életmentő) szolgáltatást. Nincs mentségünk, alaposan elfelejtettük. Csak bízhatunk benne, hogy a jövőben emiatt nem kell nélkülöznünk egyetlen hölgy tagunk jelenlétét a szerkesztőségben.

Mea culpa, Miss Weaver, mea maxima culpa!

anchorage_cs.jpg

Szégyenérzetünk eme rövid kifejezését követően nézzük tehát, mit keres maga a Kaszás (igen, a nagybetűs KASZÁS) Új-Zéland tengerpartjain!

Új-Zéland több ezer kilométer hosszú tengeri partvonalának jelentős része alkalmas a nyári fürdőzésre. Az utóbbi időszakban azonban csúnyán megszaporodtak az elhalálozással járó balesetek (vízbe fulladások - például a megnövekedett véralkohol-szint következtében beálló tudatállapot-módosulás miatt), amelyeket már a helyi hatóságok sem hagyhattak szó - és tett - nélkül. Nem ismerjük az új-zélandi humort (pontosabban: eddig nem ismertük), ugyanakkor az alábbi megoldás rendkívül szellemesre sikeredett (s ha minden igaz, bevezetése óta jelentősen csökkent a tengerparti élet-elvesztések száma).

the-swim-reaper-instagram-1.jpg

Új-Zéland hatóságai ugyanis nem mást, mint magát a Halált, a nagybetűs Kaszást szerződtették (Swimreapernek hívják, amit talán úszó kaszásnak lehetne fordítani) hogy folyamatosan járőrözzön a forgalmasabb strandokon, ezzel elrettentve az őrülteket (és részegeket, valamint a részeg őrülteket) attól, hogy meggondolatlan cselekedeteket hajtsanak végre, ezzel (vég)veszélybe sodorva magukat.

the-swim-reaper-feat-1-620x350.jpg

A fickónak (nőnek?) saját Instagram-fiókja van, ahová folyamatosan tölti fel az új-zélandi strandokon (esetleg más, vizes helyeken), járőrözés közben készített felvételeket.

the-swim-reaper-instagram-6-1.jpg

Természetesen a Halálnak is kijár egy kis pihenés, egy finom fagylalt társaságában (a pisztácia valószínűleg elfogyott)...

swim-reaper-instagram-account-6.jpg

Nem szabad semmit sem a véletlenre bízni - fő a biztonság!

campaign_image_3.jpg

Nem lehet mindig úszni - a Kaszás megtalálta az ideális vízi közlekedési eszközt (amellyel a rejtett öblöcskékbe behajtva beúszva a zugfürdőzést végzőket is ellenőrizni tudja. 

a-swim-reaper-who-patrols-the-beaches-in-new-zealand-has-become-an-instagram-sensation-but-the-account-is-more-than-just-a-viral-joke.jpg

A biznisz az Új-Zélandon is biznisz - a Halál is beállt az úszónadrágot árusító part menti eladók sorába. A hírek szerint a bevételből vadonatúj kaszákat szeretne venni, mert azért még mindig akad dolga...

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása