Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Pukipárna

2018. március 02. - FuraTermék

A FuraTermék Blog szerkesztősége ezzel a poszttal egy hatalmas adósságot törleszt - hiszen mind ez idáig nem énekeltük meg talán minden fura termékek ősatyját, az egyik Number One-t a sok közül...

hqdefault_1.jpg

...fedezzük fel tehát az egyik legfurcsább terméket a világon: a pukipárnákat!

 

A nyugati civilizációban a felgyülemlett bélgázok hangos - és szagos (bár ez utóbbi felett nincs hatalmunk) - kiengedése közösségi térben, más emberek társaságában minimum erősen figyelemfelkeltő (ha pedig rosszkor vagyunk rossz helyen, erősen megbotránkoztató). 

v_original_p058266001.JPG

Baráti társaságban persze egy jól időzített szellentés hatalmas derűre és nevetésre adhat okot. Ha pedig éppen nincsen kéznél kellő mennyiségű bélgáz? Az sem probléma! Szerencsére kreatív embertársaink megalkották a puki (vagy szellentő) párnát, hogy a megfelelő székre elhelyezve később hatalmas derültséget váltson ki a többiekből (és esetleg elpirulást a pukipárnás akció áldozatából).

fingo_parna.jpg

Működési mechanizmusát tekintve nem túl bonyolult: a tömlőben felgyülemlett levegő a külső nyomás hatására a speciális kialakítású nyíláson át távozva hozza létre az emberi emésztési folyamatok gázkibocsájtásának hangeffektusait másoló levegő-rezgéseket.

Szerencsére rengeteg színben kapható, így a kiválasztott pukipárnánk kellőképpen be tud olvadni a környezetébe (mint az a bizonyos viccbéli kaméleon a sütőben); a pukkasztó akció áldozata nem fogja időben észlelni a veszélyt, gondtalanul ül majd le, hogy aztán "szellentsen" egy nagyot.

puki-parna-01-500x416.JPG

Randevún, vagy hivatalos tárgyaláson persze erősen ellenjavallt a pukipárna használata - bár bizonyára erősen fel tudja dobni egy dögunalmas üzleti tárgyalás menetét. Mindenesetre legyünk alaposak és körültekintőek, mielőtt bevetnénk ezt a poén-atombombát.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása