Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Volkswagen minibusz

2018. május 25. - FuraTermék

A Volkswagen T1 (vagy Typ 2 T1) modellű kisbusz egy egész generációnyi szabadgondolkodású fiatal (és rengeteg nagycsalád) számára jelentette a szabadságot, a gondtalan utazgatás eszközét (ne kerteljünk: a hippikorszak emblematikus járművéről van szó!).

0281d4f4e540e91587c8245fdc8769e1203e7a2f.jpg

Nem véletlen, hogy napjainkban nem csak az utakon, hanem számos kiegészítő formájában futhatunk össze kedvelt kisbuszunkkal. Nézzünk meg néhányat közölük!

vwbogre.jpg

Kezdjünk rögtön a bögrével, amely már formájával is rendhagyó - nem kerek, hanem négyszögletes (ami persze Gombóc Artúrnak mindegy - ha a csokoládéról van szó).

vwbogre3.jpg

A reggeli kávé fogyasztása közben felidézhetjük rég letűnt fiatalkorunk VW-kisbuszos kirándulásainak csodás emlékeit - feltéve, ha elég idősek vagyunk ahhoz, hogy legyenek ilyen emlékeink az 1960-as, 1970-es évekből, és a megfelelő ország megfelelő, khm, társadalmi csoportjában töltöttük akkoriban a szabadidőnket.

pp3467vwcampervantravelmuglifestyle800x800800x800.jpg

Ha a kisbusz a kirándulások egyik szállítóeszköze - és jelképe - lett, miért ne lehetne a jármű elejét megidézni egy termoszon, amely az ilyen piknikek egyik kelléke, nem?

pp3468vwcampervanledtorchlifestyle800x800800x800.jpg

Esténként a kisbuszos kulcstartónk reflektorainak segítségével találhatjuk meg - a Volkswagen kisbuszunk ajtaján a lyukat, ha olyan szerencsések vagyunk, hogy rendelkezünk ilyen ikonikus helyváltoztató segédeszközzel.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása