Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Sörtartó öv

2018. június 15. - FuraTermék

Bizonyára mindannyian fel tudunk idézni olyan filmből vett képsorokat, amiken a főhős feláll a főgonosszal szemben a vadnyugati kisváros főutcáján - természetesen pontban déli tizenkét órakor -, elindulnak egymás felé, a pisztolytartó öv felé nyúl...aztán BUMM! Lepuffantja a gazfickót, megmentve ezzel a telt keblű kedvesét és a város összes lakóját a végveszélytől.

pivny-opasok-02.jpg

Na ez az esemény, amelyről mai posztunkban egy szó sem lesz; ellenben bemutatunk egy olyan furcsa terméket, amely - valamelyest - ötvözi a fegyvermániások és a sörszeretők egy-egy fontos segédeszközét. Nézzük meg, mi fán terem (képzavar) a sörtartó öv!

Sokan vannak, akik nem egy, de nem is két doboz sört szeretnek egymás után elfogyasztani - ugyanakkor nem az utcasarki kocsmában, de még csak nem is otthon, hanem mondjuk a szabadban (például sütögetés közben). Ezen emberek közül bizonyára sokan nem szeretnek szatyrokat cipelni: nekik találták ki élelmes vállalkozók (már megint ezek az élelmes vállalkozók...) a sörtartó övet, amely a lőszertartó övhöz hasonló funkciót tölt be, csak itt a sör a főszereplő.

5479fc34185db91ed417def23fa5be3c.jpg

Szépen feltöltjük a muníciót, aztán amikor már nagyon-nagyon (de tényleg nagyon!) szomjasak vagyunk, csak odanyúlunk az egyikhez, kikapjuk és már frissíthetjük is a processzort magunkat.

81dfkpguufl_ux679.jpg

Többféle kiszerelés, többféle szín - akár négy, akár hat, akár nyolc sör fél kedvenc sörtartó övünkbe, a lényeg, hogy közel a szomjcsillapító segítség!

pivny-opasok-maskacovy-2210.jpg

Mint ahogyan a fenti képen is látható, terepszínű változat is létezik - ha éppen a szabadban (mondjuk valamelyik hevesi erdőben) sétálgatunk, az esetleg a következő bokorból kiugró medve csak minket fog elkapni, de az álcázott sörös dobozainkat nem.

sor-tarto.jpg

Persze létezik a hagyományos oldalöv is, itt viszont számolnunk kell a potenciálisan szállítható drasztikusan alacsony sörmennyiséggel - bár ezt kompenzálhatja, hogy rövid ideig a vadnyugaton érezhetjük magunkat egy korabeli seriff bőrében (főleg, ha - teszem azt - merő véletlenségből éppen egy nyugati kisváros seriffjei vagyunk)...

sor-tarto9.jpg

Néhány gyors - és valószínűleg jól begyakorolt - mozdulat, és a szomjúság a múlté.

Egészségetekre!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2018.06.16. 18:01:04

Fasság. Ha hideg sört teszel bele, akkor fázni fog a derekad, mire meg innál, jól felmelegszik. Eleve meleg sört meg minek hurcolni.
süti beállítások módosítása