Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Mini kuka

2018. július 27. - FuraTermék

Miután a címben sikeresen ellőttük a poént, nem maradt más hátra, mint felfedezni a miniatürizált hulladéktároló edények világát - csapjunk hát bele a közepébe!

188106_01_kuka-120l-kerekes-kek.png

Az alábbi képen látható szemétgyűjtő alkalmatosságra a minap bukkant szerkesztőségünk egyik tagja: mint látható, nincsen rajta semmi különös, egy szokványos, minden háztartásban fellelhető kukáról van szó, amibe bátran helyezhetjük szemetünket.

1_11.jpg

Az ördög azonban itt is a részletekben (pontosabban esetünkben a méretarányokban) rejlik.

img_20180714_200055.jpg

A mobilitás fő eszköze lehet ez a mini kuka, amely a lakókocsiban is hű társunk lehet (vagy a fesztiválterületen felhúzott sátorban), ha az egyre tornyosuló hulladékokkal meggyűlik a bajunk.

Arról nem is beszélve, hogy ezt könnyebb kiüríteni, mint nagyobb társait - cserébe persze gyakrabban van szükség megszabadulni a tartalmától...körülbelül óránként.

2_8.jpg

S itt is érvényes az az örök piréz közmondás, ami mondjuk a nagyméretű öngyújtóknál: egy termék soha nem marad meg akkora méretben, amilyenben eredetileg megalkották - vagy összemegy, vagy óriásra növekszik (vagy ha szerencsések vagyunk, találunk mindkettőre példát).

Ha van kidobandó szemeted, azért várd meg, amíg a legközelebbi szemeteshez érsz, és ne dobd el mondjuk a városi parkban a gyepre vagy az erdő kellős közepén a bokorba (utóbbi azért sem ajánlott, mert ha éppen egy medvét találsz fejbe a hulladékkal, könnyen elfajulhatnak a dolgok).

A poszt a FuraTermék Blog Környezetvédelmi Munkacsoportjának támogatásával készült.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bati67 2018.07.30. 22:56:35

Hááát... nem sörösdobozokat kell benne tartani, hanem pld. használt gem- vagy tűzőkapcsokat! :-)
süti beállítások módosítása