Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Leszarom tabletta

2018. augusztus 31. - FuraTermék

Mai posztunkban a furcsa termékek egyik ősapját mutatjuk be, amely nem más, mint az idegesség-csillapítás fontos (segéd)eszköze.

leszarom.png

Szerintünk a cím, és a fenti kép is magáért beszél, de azért még ejtsünk pár szót a dologról.

Van úgy, hogy összejönnek az embernek a dolgok; sok a stressz a munkahelyen, otthon már megint összevesztünk a párunkkal, a gyerek meg intőt kapott az iskolában. Szóval vannak nehéz napok, amikor a pokol legmélyebb bugyraiba kívánjuk a világot.

Van, aki ilyenkor feszültségcsökkentés gyanánt - helytelenül - a pohár fenekére néz, van, aki - szintén helytelenül - verekedik egyet (vagy megvereti magát), és van, aki nagy tételben eszi a LESZAROM TABLETTÁT.

images.jpg

Talán nincs is jobb fricska a világnak, amikor a szorult helyzetben előkapjuk a zsebünkből a kis dobozt, előveszünk belőle egy-két tablettát, és jöhet akár a világvége is, minket már az sem érdekel, mert teljesen a kis pirulák hatása alá kerültünk.

leszarom_tabletta2.jpg

Többféle kiszerelésben létezik korunk nagy találmánya, de mindegy is, mekkora, az a lényeg, hogy megnyugvást hoz lelkünk tengerének vihar által felkorbácsolt hullámai közé.

leszarom_tabletta_1686_1783.jpg

A hagyományos LESZAROM tabletta természetesen semmiféle káros hatóanyagot nem tartalmaz: egyszerű szőlőcukorról van szó.

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, illetve tablettaszállítóját!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása