Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Homer Simpson

2018. október 19. - FuraTermék

A Világbarangoló blogunk beindítása óta nem foglalkoztunk a furcsa termékek, szolgáltatások hatáskörén kívül eső témával - és ma sem fogunk, maradunk a már bevált portfóliónál.

homer_simpson_2006.png

A Magyarországon is rendkívül népszerű, hosszú évtizedek óta futó amerikai rajzfilmsorozat antihős főszereplőjével, a családapa Homer Simpsonnal tehát megelevenítünk egy furcsa terméket, rögtön a "Tovább" gomb után!

Szóval adva van Homer Simpson, és adva van egy hétköznapi használati tárgy - konkrétan a papucs, valamint a vele szoros rokonságban álló mamusz. És mivel lehetne a Simpson-családért rajongó papucs- és mamuszhasználók közösségének kedveskedni? - tették fel a kérdést a marketingesek. 

res_e0300505b3df266b67daec21ef317a58_full.jpg

Természetesen egy spéci papuccsal, amelynek a fején ott van az Ő feje is, hogy minden lépésünkkor eszünkbe jusson a sorozat általunk imádott legkedvesebb jelenete (vagy jelenetei), amelyben a főszerepet a botcsinálta atomerőművi gombkapcsoló amerikai hazafi családapa játssza.

mamusz_simpson_deichmann--1314549_p.jpg

És ha már van Homéros papucsunk, miért ne lehetne egy Homer-fejet mintázó mamuszunk is, nem? Ráadásul ha nem nagyon vagyunk oda érte, beleléphetünk a szájába is, hogy csendben maradjon.

A FuraTermék Blog szerkesztősége elítél minden erőszakot, így kérjük, a szájbalépést kizárólag mamuszon vagy papucson alkalmazzátok, élőlényen ne! 

Köszönjük!

geeky_slippers_26.jpg

És ahogy az ősi bhutáni közmondás is tartja:

Egy Homéros mamusznál már csak kettő, vagy egyenesen két pár lehet jobb.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KMJudit · http://multidezoepiteszet.blog.hu 2018.10.21. 21:49:28

nekem volt ugyanilyen homer mamuszom, de hamar kikopott a talpa :(

Untermensch4 2018.10.29. 23:55:57

@Madave: Nekem van de még nem használtam mert nem volt olyan az idő. Így hogy szóltál (köszönöm is) egy talp-pimpelést kell előbb eszközölnöm. :)
süti beállítások módosítása