Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Virágcsokor-automata

2019. január 04. - FuraTermék

Bizonyára sok férfi került már olyan helyzetbe, hogy szerette volna meglepni (kiengesztelni) szeretett kedvesét egy nagy csokor virággal - csak éppen nem volt nyitva egyetlen virágbolt sem a közelben, így a villámgyorsan bevetni kívánt hangulatjavító eszköz hiányában hatalmas pofára esés lett a dolog vége.

idotlen_erzesek_v2_450.jpg

Mai furcsa termékünket (amely egyben szolgáltatás is) egyértelműen ezen, kevés szerencsével megáldott embertársaink számára találták ki. 

Sajnos rögtön van egy rossz hírünk: a címben hivatkozott virágcsokor-automata mifelénk még annyira nem elterjedt (persze példányai világszerte fellelhetőek), úgyhogy marad a hagyományos megoldás (ünnepnapon bajban lehetünk, ha csak nem mi vagyunk a virágboltosok, vagy nincs egy hatalmas virágoskertünk) - a bolygó túlsó felén, Dél-Koreában viszont meglehetősen népszerű szolgáltatás, főleg a tízmilliós főváros, Szöul forgalmasabb helyein (metrómegállók például).

Az ország, amelynek a gyilkos ventillátorok elleni hatékony védelmet köszönhetjük, pont a virágautomaták rendszerbe állításában maradna le a nagyvilágtól? - tesszük fel a kérdést halkan, szerényen.

8c7de95d711f4ca47a8c5ab684408699.jpg

Szóval adva van egy automata, amelyet azonnal átadható, készre szabott virágcsokrokkal töltenek fel: ha éppen hazafelé tart metróval a feledékeny delikvens, elég csak megállnia a kijelző előtt, bedobni a megfelelő összegű vont (miután kiválasztottuk a legszimpatikusabbat), és már viheti is kedvesének a búfelejtő szirmokat.

És reménykedhet benne, hogy ennyi elég lesz...

 

flower-vending-machine-edited.jpg

Az automaták telepítését egyébként a dél-koreai virágpiac megroppanása indokolta: egy időben népszerű volt különféle alkalmakkor virágkosarakat küldeni, ez azonban az utóbbi időben megcsappant - az automaták forgalmas helyeken történő elhelyezését az állam is támogatta, abban reménykedve, hogy így megnövekszik majd a forgalom, és Dél-Korea nem lesz több ezer dühös - és munkanélküli - virágkereskedő országa.

main-qimg-44417929257fc6dc36ae887d371453e6.jpg

Az automatákban természetesen speciális, hűtött körülmények várják az oda behelyezett friss virágokat, így garantált, hogy (egy ideig legalábbis) nem fognak elhervadni.

Így a poszt végéhez közeledvén rájöttünk, hogy igazságtalanok voltunk a hős szerelmesekkel, hiszen nem csak számukra lehet fontos gyorsan szerezni egy virágcsokrot: fel lehet köszönteni a tanárnénit, a főnököt, vagy éppen a születésnapját ünneplő nagymamát.

flower-vending-machine.jpg

A posztötletért külön köszönet illeti kedves olvasónkat Anonymát, úgyhogy: köszönjük!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robert Matefi 2024.02.19. 09:56:40

Jo napot kivanok szeretnek megerdeklodni egy virag automatat rendelni Romaniaig

Robert Matefi 2024.02.19. 09:57:33

es ha lehet hogy ernek kapcsolatban
süti beállítások módosítása