Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kim Dzsongun-bögre

2019. március 01. - FuraTermék

Amikor tavaly februárban élesítettük a Trump-radírról szóló posztot, még nem gondoltuk, hogy néhány hónappal később a világ legerősebb hatalmának elnöke találkozni fog a legzártabb diktatúra első emberével (ráadásul nem is egyszer - a második találkozó épp a napokban esett kútba). És azt sem gondoltuk, hogy a Kim-dinasztia harmadik generációs ország-irányítójáról (akinek annyi címe van, mint égen a csillag) is FuraTermék-poszt fog készülni.

kim_jong_un_north_korea_coffee_mug-rd2587041fd0846a090036a8be0b54a0c_kz9a2_540.jpg

Nézzük meg tehát, hogy miért is tartjuk furcsának a Kim Dzsongunt ábrázoló bögrét!

kim-jong-un-the-leader-novelty-mug-3d.jpg

Hát ezért. Mint az látható, a koreaiak tízmillióit irányító, hazájában élet és halál urának számító diktátorról nem csak egy hagyományos bögrét készítettek (amin a bögrére nyomtatott arcképe köszön vissza ránk), hanem konkrétan a fejformáját utánzó bögrét készítettek kreatív - és minden bizonnyal nagyon lelkes - üzletemberek (avagy kisiparosok). 

diktator1.jpg

A Kim Dzsongun-bögréhez természetesen speciális csomagolás is dukál, ami ezúttal egy észak-koreai zászlóval befestett díszdobozt takar, a KNDK-rajongók legnagyobb örömére.

És az észak-koreai rezsimet szívből utálók legnagyobb bánatára.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása