Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Tojás és pirítós

2019. március 22. - FuraTermék

Sokak számára a reggeli elmaradhatatlan kellékei a tojásrántotta vagy éppen a vajas pirítós (a Kopi Luwakról nem is beszélve).

toast-1077984_640.jpg

A reggelit és a különféle szuperhősös filmes történeteket, vagy éppen az egyszarvúakat együttesen kedvelők számára a mai posztunkban hatalmas lehetőségek tárulnak fel. Jó étvágyat!

Szóval adva van a finom reggeli, amihez jelen esetben egy kis főtt tojást és vajas pirítóst szeretnénk enni - és mit ad isten, mi vagyunk a földkerekség legnagyobb Egyszarvú-, Batman- és (vagy) Harry Potter-rajongói. Akár külön-külön, akár egyszerre, mindegy is. 

Jó, tudjuk, hogy nagyon nem mindegy.

A blogon már sokszor említett élelmes vállalkozók pont számukra találták ki a dekorált tojástartókat és a spéci pirítós-szelet kivágását lehetővé tevő pirítósvágókat. 

1002148-bs-2443-2.jpg

Először kezdjük Miss Weaver egyik nagy kedvencével, az unikornissal; a reggelihez használandó tojásunkat szépen behelyezhetjük az egyszarvú fejével ékesített tojástartónkba, hogy aztán finom csillag formájú pirítóst ehessünk mellé.

Persze szigorúan azt követően, hogy Facebookon megosztottunk legalább egy tucatnyi képet róla, mert addig nem is igazi reggeli a reggeli, amíg az ismerőseink nem lájkolják...

pp3909hp-bs-2150-3.jpg

A Harry Potter-univerzum nagy rajongói számára elképzelhetetlen a reggeli a varázslótanoncot idéző tojástartó nélkül (dedikált szemüveges hajtetővel a tojás "fejére").

14478711708601.jpg

A Denevérember a múltkori után ismét visszatért a FuraTermék blog képzeletbeli hasábjaira, ezúttal Batmanes tojástartó és a Batman-jelet előállítani képes pirítósvágó formájában. Ennél finomabbra már csak akkor sikerülhet reggelink, ha fejjel lefelé fogyasztjuk el, miközben fejünket szárnyaink közé bújtatjuk Joker megleckéztetése után.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása