Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Hálós stresszlabda

2019. április 05. - FuraTermék

Napjainkban az ember könnyebben él át stresszhelyzetet, mint bármikor a történelemben (és mondjuk sokkal könnyebb idegállapotba kerülni, mint mondjuk jól fizető, ugyanakkor nyugis állást találni, vagy megnyerni a lottóötöst), gondolhatjuk teljes joggal.

mdi-smiley-face-stress-ball-yellow-octopus-30772852682_large.jpg

Cserébe viszont az emberiség még soha nem volt olyan fejlett stresszellenes eszköztárral felvértezve, mint manapság - ezen eszköztár egyik gyöngyszemét, a hálós stresszlabdát mutatjuk be mai posztunkban.

Brit tudósok évekkel ezelőtt kimutatták, hogy a gumiszerű anyagból készült, ezáltal könnyedén összepréselhető maroknyi méretű labdákkal való kéztornázás jelentősen csökkenti a felgyülemlett stresszt.

611qcnl8bvl_sx425.jpg

Igazából fogalmunk sincs, hogy brit tudósok folytattak-e ilyen kísérletet, de jól hangzik, nem?

A FuraTermék Blog szerkesztőségének tagjai tapasztalatból tudják, hogy a labda összenyomogatása mennyivel megnyugtatóbb, mint mondjuk a monitort elhelyezni a falban - a stresszlabdát fejlesztették tovább a brit tudósok az élelmes vállalkozók, a felületén elhelyezett hálós "hólyagokkal", amelyek nyomás hatására megtelnek levegővel, megsokszorozva ezzel a labda felületét.

100pcs-mesh-squishy-ball-squeeze-grape-ball.jpg

Kicsit olyan lehet ez, mint amikor a buborékfóliából kiszorítjuk a szuszt - nem tudjuk miért, nem tudjuk hogyan, de megnyugvást hoz háborgó lelkünk viharos tengerének hullámai között.

s-l640.png

Megannyi szín-összeállítás, de a lényeg változatlan: inkább ezen szorítsuk össze ujjainkat, mint mondjuk valakinek a torkán (még ha meg is érdemelné, akkor se!).

stressball1.jpg

Azt elismerjük, hogy ha sokáig és kitartóan nyomkodjuk, elég groteszk (de minimum érdekes) alakzatokat lehet összehozni vele, mint az alábbi narancssárga gombatelepen is látható.

customized-tpr-stress-ball-manufacturers-net-stress_jpg_350x350.jpg

Ha ideges vagy, ölelj meg hét-nyolc embert, az majd segít csökkenteni a feszültséget...vagy pofozz fel egyet, az is segít.

 

Közmondás a szerkesztőség egyik tagjának régi főnökétől

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása