Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Az elpusztíthatatlan buborékfólia

2017. szeptember 25. - FuraTermék

A kapszulahotelek óta nem jártunk a felkelő nap országában (illetve dehogynem, a kígyóbornál egy röpke pillanatra bekukkantottunk a vulkanikus szigetekre), így itt az ideje, hogy egy újabb csodálatos találmányukkal ismertessük meg a FuraTermék Blog olvasóközönségét.

Nézzük, mi fán terem az elpusztíthatatlan buborékfólia!

Ha nagyon ideges vagy, ne habozz: kapj elő egy adag buborékfóliát, és kezd el pattintgatni!

ősi japán közmondás

img_1535_ret.jpg

Mint ahogy a fentebb idézett gondolatban is benne foglaltatik, a buborékfólia alapvetően az ember jó barátja; amellett, hogy az általunk az interneten megrendelt méregdrága telefont a csomagolásba helyezett nagy mennyiségű fólia megvédi az Ace Venturához hasonló kétbalkezes csomagszállítóktól (lásd a lenti videót), biztosítja az ember számára, hogyha idegállapotba kerül (Copyright by Mónika Show), a kezébe véve és kippukantgatva az egyes, levegővel teli apró gömböcskéket, megnyugvást talál a lelke - arról a preventív jellegről nem is beszélve, hogy így nem kell más, számunkra bosszantó embertársunk arcán, esetleg a buborékfóliánál sokkal értékesebb berendezési tárgyon levezetni a felgyülemlett feszültséget (vo.: monitor falhoz csapása).

És ezzel el is érkeztünk a fő problémához: mint ahogy a jó film, a kedvesünkkel eltöltött pásztoróra és a fizetés, úgy az egyre inkább megnyugvó lelkű emberek által szorgosan pukkantgatott buborékfóliák sem tartanak örökké. De mit tegyünk, ha nem éppen egy ilyen fóliát gyártó üzemben dolgozunk, esetleg nem rendelünk naponta csomagokat?

maxresdefault_1.jpg

Japán barátaink válasza a kérdésre: gyártsunk elpusztíthatatlan buborékfóliát!

puchipuchi-endless-pop-pop-infinite-bubble-wrap-relieve-stress-key-chain-su-cute-mini-kids-sounding.jpg

Egy apró kis kocka, benne kilenc nyolc darab bubival, amit nyomkodhatunk, mégsem pukkad ki végérvényesen: a kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad. Kis lépés egy embernek, hatalmas ugrás az emberiségnek - tartja az első, Földön kívüli égitesten elhangzó emberi mondat.

1201cd8748f2a0173b210c96c5a5ab68--stress-toys-japanese-toys.jpg

Többféle színben is kapható, alkalmazkodva sokszínű világunkhoz. Kis mérete miatt bárhová magunkkal vihetjük a zsebünkben, így akárhol tör ránk idegroham, mindig nyugalmat hozhat számunkra. Arról nem is beszélve, hogy ezen termék megvásárlásával két legyet üthetünk egy csapásra (ígérjük, ez az utolsó metafora ebben a posztban), hiszen a nyugalomteremtő hatása mellett kiváló kulcstartóként is funkcionálhat szeretett örök életű buborékfólia-utánzatunk!

31kaekgac0l_sx355.jpg

Szajonára!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása