Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Gyümölcsös cipők

2019. július 05. - FuraTermék

A FuraTermék Blog szerkesztőségének tagjai nem divatdiktátorok - Miss Weavert leszámítva, aki ezúttal is egy csodálatos(an furcsa) termékkel lepett meg minket.

irregular-choice-pink-fruit-punch-womens-court-shoes-in-pink.jpeg

Nem is szaporítjuk a szót, nézzük szét a gyümölcsös cipők színes világában!

Nem, a címben sugallttal szemben nem gyümölcsből készülnek ezek a cipők. Elnézést.

A divat és a szokások furcsa dolgokra képesek; nincs ez másként a cipők már említett világában sem, ahol olykor hajmeresztő kollekciók születnek a világ legnagyobb megdöbbenésére - és a cipőket árusító divatházak pénztárcáinak örömére.

irregular_choice-fruit_punch-thumb-v2_2.jpg

Ahogy fent is látható, mai furcsa termékünk nem más, mint egy magassarkú cipő, ahol a magas sarok funkcióját egy gyümölcs formájú támasz vette át - miközben a cipellőt úgy feldíszítették, mint egy karácsonyfát.

irregular_choice-summer_fruit-green-left.jpg

Legyen szó narancsról, vagy erről a dinnyére hasonlító tűsarokról (akinek van jobb ötlete, hogy mi lehet a fenti zöld gyümölcs, az ne tartsa magában!), a lényeg a giccs, a giccs és a giccs.

A fenti gondolatok nem a jelen posztban szereplő cipők iránt rajongók megbántásának szándékával születtek.

scarpe-donna-irregular-choice-fruit-punch-irregular-choice-5052224535559-4.jpg

4489-01b-2edit.jpg

Miközben a posztot írtuk, az jutott eszünkbe, hogy ezek a cipők már néhány ezer forintért kaphatóak, de Miss Weaver kutatása visszarántott minket a hétköznapi valóságba: aki ilyenre akar szert tenni, több pénzt kell kiadnia érte, mint akármelyik márkás lábbeliért.

Hiába, az alapanyagokat, a tervezést, a gyártást és a szállítást is meg kell fizetni, a minőségről és a művészi kompozícióról már nem is beszélve.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása