Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Unikornis kellékek 6.0

Kisállat-pihentetők

2019. július 26. - FuraTermék

Mai posztunkkal folytatjuk a Miss Weaver ötlete alapján megkezdett, és általa azóta is folyamatosan inspirált sorozatunkat, amelyben az egyszarvú-imádók közössége által formált igényeket kielégítő, furcsábbnál furcsább termékeket mutatjuk be a Tisztelt Olvasóközönségnek.

frisco-elevated-pet-beds.jpg

A "Tovább" gomb után azonban nem csak az unikornis-rajongók, de a kisállatokat szeretők számára (pláne, ha a kettő egy és ugyanaz) is szeretnénk kedveskedni.

"Aki az egyszarvúakat és az (egyéb) állatokat szereti, az rossz ember nem lehet" - tartja az ősi közmondás. És mi mással fejezhetné ki valaki a kutyája vagy a macskája iránti rajongását, mint egy egyszarvúakkal ékesített párnával, nem?

unicorn-dog-beds.jpg

Többféle kivitelben kapható - van, amelyiken nagyobb felület jut az egyszarvúaknak és van, amelyiken kisebb, de a lényeg, hogy házi kedvencünk mindegyikben jól érezze magát.

s-l1600.jpg

Igazi generációs ugrásnak számít a kisállat-ágyak világában, amikor már nem csak a minta, hanem magának az ágynak a formája is egyszarúra hajaz - a színéről nem is beszélve...

13b2f6c6ad2e2c8fdbc348232108c2d8.jpg

Az ilyen csodálatos kivitelű párnán (vagy kiságyon) még kedvencünk is jobban ki tudja pihenni az éjszakai zsákmányszerzés (vagy éppen a Hold-ugatás) fáradalmait.

Na jó, valószínűleg a macska vagy a kutya ugyanúgy alszik rajta, mint egy hagyományos párnán (kiságyon).

c-2iflywsaackbm.jpg

Arra azért nem árt odafigyelni, hogyha több háziállatunk is van, akkor szerezzünk be többet az egyszarvú-párnából (vagy ágyból), mielőtt súlyos összecsapások színtere lenne lakásunk...

41gkhizmbyl_sy355.jpg

Az unikornis-párnába fektetett macskánál már csak az unikornis-párnába fektetett, unikornis-jelmezbe öltöztetett macska fejezhetné ki jobban az egyszarvúak iránti elkötelezettségünk - de az már egy másik történet (amiről valószínűleg nem lesz poszt, sajnáljuk).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása