Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kebelbarátok

Cicis furcsa termékek

2019. augusztus 16. - FuraTermék

A FuraTermék Blog mai írásával a tizennyolcadik életévét betöltött férfiak (és a furcsa termékek iránt érdeklődő hölgyek) számára kíván kedveskedni, bárki érzelmeinek megbántási szándéka nélkül.

8b9c7d435983c290e2ae670003414716.jpeg

Reméljük, kellően korrektek voltunk politikailag.

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

Köszönjük!

Az emberek többsége kisbaba korában nap mint nap találkozik a hölgyek utódok életben tartását elősegítő, meglehetősen formás testrészeivel. Aztán szépen-lassan felcseperedve fokozatosan kikopik az anyatej utáni igényünk, s már csak a szexuálisan érett korban futunk össze ismét velük.

baba_cici.jpg

Pontosabban a hölgyek azt követően is nap, mint nap viselik, a férfiaknak van hozzájuk ritkábban szerencséjük (mivel a férfiaknak is van mellük, természetesen a női keblekre gondolunk).

Élelmes vállalkozók természetesen most is gondoltak a kereslet és kínálat között fennálló anomáliákra, ezért a cici-szűkében lévő férfi vásárlóknak megalkották a guminőt stresszoldó gumicicit. 

61-2502.jpg

Nem is kis méretben, hanem egyenesen "Jumbo" kategóriában, hogy lehessen min levezetni a napközben felgyülemlett feszültséget.

stresszoldocici.jpg

stresszoldo-cici-j61-2505.jpg

A cicirajongók számára természetesen nem csak gumicicik lelhetőek fel a piacon, hanem egyéb furcsa termékek is; ezek közül még a legkonszolidáltabbnak tűnik az alábbi cicis párna...

cicis_parna.jpg

...amelynél egy fokkal érdekesebb a cicis bögre.

cici-formaju-bogre-j14-1996.jpg

De a kerámia folyadéktartó cicis változatából is van többféle: mint fent látható, van egy alap-verzió, és vannak a lentihez hasonló, már törzset is bemutató bögrék.

41goq-efaql.jpg

És a végére hagytuk a szerintünk legbetegebb legkülönlegesebb cicis furcsa terméket: a sörösdobozra illeszthető cici-cumit, hogy a sörrajongók se maradjanak ki a jóból.

cici-sorosdoboz-cumi-f29117.jpg

Erre már nem tudunk mit reagálni. A szavak elfogytak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása