Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Haszontalan doboz

2019. szeptember 27. - FuraTermék

Mai posztunkban felelevenítjük a FuraTermék Blog hőskorszakát - az időszakot, amikor a létező legfurcsább, leghasználhatatlanabb termékeket kutattuk fel és mutattuk be nektek (azóta tágítottuk egy picit az univerzumunkat, de az eredeti célokat soha nem feledtük el).

41i-yl_4k9l.jpg

A "Tovább" gomb után bemutatunk egy furcsa terméket, amelyre egyaránt illik a "legfurcsább", a "legértelmetlenebb" és a "leghasználhatatlanabb" jelző. Nézzük, mi is az a haszontalan doboz.

Figyelem! A poén lelövése következik. Tűz!

Nos, a haszontalan doboz nem más, mint egy használhatatlan doboz (a név kötelez, ugyebár). Semmilyen, érdemlegesen hasznosítható funkcióval nem rendelkezek, azt leszámítva, hogy kellő helyen és időben képes bennünket az őrületbe kergetni.

60005_img_9668-ub.jpg

A doboz tetején van egy angol felirat (jelentése nem más, mint "haszontalan doboz"), valamint egy ON-OFF kapcsoló, amely alapesetben "OFF" pozícióban van. Na de ha felkapcsoljuk...

maxresdefault_11.jpg

...akkor felnyílik a doboz teteje, kinyúlik egy fémnyelv, újra "OFF" állásba helyezi magát, majd rögtön le is záródik (egy ceruzaelemmel működik a zárszerkezet). Se több, se kevesebb. 

useless-box-kit-8.jpg

A fent nevezett elektronikát leszámítva a doboz egyébként nem tartalmaz semmit, és körülbelül ennek a tárolására is alkalmas.

the-useless-box-gags-practical-jokes-gizzmogadgets-com_136.jpg

A doboz használata egyébként fokozottan veszélyes a nem teljesen szilárd türelemmel rendelkező emberek számára - egy idő után a nyitás és zárás folyamatos körforgása (ha csak nem merül le az elem közben) ugyanis fokozott idegállapotba helyezhet bennünket. 

S a haszontalan doboz határozott mozdulattal falon elhelyezése a pénztárcánknak is súlyos veszteséget okozhat (érdekes módon nem kétszáz forint egy példány) - hacsak nem kaptuk ajándékba valamelyik, khm, kedves ismerősünktől.

57209ecf194842f7b0137af70ab56371arduino-useless-machine-1.jpg

És akkor el is érkeztünk a leglényegesebb kérdéshez: ha ajándékként tekintünk rá, kit lepjünk meg ezzel a csodálatos termékkel? Barátot? Ellenséget? A szomszéd nénit? Van egyáltalán valaki, aki ilyet érdemel?

the-useless-box-turns-itself-off-4226.jpg

Nem tudjuk, mindenesetre kiváló taktikai atomfegyver az idegekkel szemben.

Zárásként itt egy videó eme csodás szerkezet működéséről:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása