Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Átlátszó cipők

2019. október 11. - FuraTermék

A kereskedelemben bevett gyakorlat, hogy az eladni kívánt termékeket jól látható helyre (kirakatba, az áruház frekventált helyeire) teszik, ahol a kedves vásárló szemtől szemben vagy a kirakat üvegén keresztül megbámulhatja a portékát.

710opa4v_bl_ux395.jpg

Mai furcsa termékeink, az átlátszó cipők ha másban nem is, az átlátszóságban mindenképpen hasonlítanak a kirakatüvegekre.

Elérkezett a kor, amikor már nem csak Csipkerózsika Hamupipőke történetében találkozhatunk az üvegcipőkkel (ha az említett mesében sem, akkor elnézést kérünk a Hamupipőke-rajongóktól), hanem a való világban is. A műanyaggyártásnak hála a cipőgyártók lehetőséget kaptak arra, hogy átlátszó cipőket varázsoljanak a kedves vásárlók lábára.

249408-atlatszo-atlatszo-ruha_775x400.jpg

Próbáltunk valami ötletes fordulatot kieszelni ezzel a furcsa termékkel kapcsolatban, de megírjuk őszintén, minduntalan valami steril kórházi helység, vagy egy komplett CBRN (vegyvédelmi)-felszerelés képe ugrott be szemünk elé.

product-image-933865175_grande.jpg

Természetesen nem csak cipők, de akár csizmák formájában is kapható az átlátszó lábbeli, az erre fogékonyak legnagyobb megelégedésére.

beautysummary-477.jpg

Bár a gyártók részéről valószínűleg nincsenek efféle megkötések, az átlátszó cipőt (vagy csizmát) mezítláb csak annak ajánlatos viselni, akinek ezen a területen nincsenek kirívó esztétikai problémái.

Legalábbis akkor, ha foglalkozunk a társadalmi előítéletekkel, vagy érdekel minket mások véleménye.

hglkia1490263951446.jpg

A teljesen sablonmentes, egyszerűen átlátszó cipők mellett - minő meglepetés! - a piacon kapható a díszített változat is: ilyenkor (a fentihez látható módon) a műanyag felületre különböző díszítő elemeket helyeznek.

shoes-boots-cri-benny-3transparent_1.jpg

Nem is szaporítjuk tovább a szót: használjátok ki a jó időt ebben a kellemes napsütéses időben és akár átlátszó, akár nem átlátszó lábbelitek van, kerekedjetek fel egy kis sétára a természetbe! Jó pihenést!

 

(A FuraTermék Blog Közszolgálati és Népjóléti Bizottságának társadalmi célú hirdetését olvashattátok)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása