Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Szőlőízű almák

2019. november 08. - FuraTermék

A boltban frissen vásárolt almába éppen hogy beleharapván elgondolkodtál már azon, milyen lenne, ha a megszokott almaíz helyett valami egészen más fogadna? Mondjuk egy fürt kékszőlő édessége?

2465.png

Nem? Nos, mi sem, de cserébe legalább kapható már szőlőízű alma a piacon.

Az Észak-Amerikában Grāpple (angol mozaikszó a grape [szőlő] és apple [alma] házasításából)  néven forgalomba hozott alma-különlegesség szerencsére nem az arrafelé meglehetősen divatos génmódosítás eredményeként született meg, hanem a frissen szedett fudzsi vagy gála almára permetezett szőlőlé-koncentrátumnak köszönheti aromáját.

grapple_6.jpg

Milyen szerencse, hogy vannak embertársaink, akik ennyi szabad agy-kapacitással bírnak, hogy ilyen kuriózumot tudnak megalkotni...

box_of_gr_pples_in_a_supermarket_20080312.jpg

Miután az üzemben megtörtént az alma és a szőlőkoncentrátum házasítása, szorgos kezek már csomagolják is négyes műanyag tartókba, hogy az ínyenc fogyasztók minél hamarabb megkóstolhassák a szőlőízű almát.

grapple.jpg

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak a kezdet kezdetén készült csak és kizárólag fudzsi és gála almákból mai furcsa termékünk; napjainkban már lassan minden almafajtát ízesítenek a márka észak-amerikai tulajdonosai, az almarajongók (és szőlőíz-imádók) legnagyobb örömére.

És természetesen a miénkre, akik posztot írunk belőle.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása