Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Esti városkép az ablakban

2019. november 29. - FuraTermék

Meglehetősen snassz dolog, amikor a félig lehúzott redőnyön keresztül beszűrődő fény unalmas, sablonos mintákat vet a szemközti falra, nem igaz?

rolodiszkont_hu_16jan.jpg

Szerencsére manapság már erre is van megoldás, méghozzá a városkép formájú sötétítő formájában.

Egészen pontosan a sötétítő anyagába megfelelő helyen lyukasztott nyílásokon beszűrődő nappali fény alkalmas arra, hogy adott esetben New York, vagy éppen London éjszakai városképét vetítse elénk.

15.jpg

Elég az ablak felé függeszteni, s az alsómucsaröcsögei Kossuth utca vége helyett rögtön a világ egyik legnépesebb városában érezhetjük magunkat...

rolo_tm_holeroll02.jpg

Vagy a híres-hírhedt londoni Uborka-toronyt nézegethetjük más dél-angliai felhőkarcolók társaságában.

black-out-curtain-2.jpg

New York és a felette egyébként nem nagyon látható csillagok csodás panorámája tökéletesen alkalmas arra, hogy a forró nyári napsütésben lehűtse kicsit a kedélyeket.

Vagy nem.

15522207545c85025203ad44_96272331.jpg

Ha pedig nem akarunk teljes sötétséget, arra is van megoldás: ne takarjuk el az egész ablakot, és még mindig ott lesznek a felhőkarcolók és épületek éjszakai fényei.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása