Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Férfiasság-növelő tusfürdő

2020. január 10. - FuraTermék

A nagy karácsonyi ajándékozási lázban szerkesztőségünk egyik tagja (kilétét fedje jótékony homály) belefutott az alábbi furcsa termékbe, ami nem más, mint a férfiasság-növelő tusfürdő.

238605-kad-furdes_775x400.jpg

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

Köszönjük!

Hallottunk már olyan történeteket, hogy bizonyos, felnőtt-tartalom-szolgáltatással foglalkozó oldalak hirdetési blokkjaiban - amellett, hogy közelben tartózkodó anyukák és/vagy apukák ajánlják fel szolgálataikat - a férfi látogatók számára pénisz-növelő csodaszereket reklámoznak.

Tudjuk, hogy e blog látogatói (és az állítás a szerkesztőség tagjaira is fokozottan igaz) még soha nem látogattak el ilyen oldalakra, de hát mit tesz isten, a Magyar Tudományos Akadémia kvantum-szingularitással foglalkozó cikkei mellett is megjelenhetnek ilyen hirdetések...

Szóval már nem csak csodaszerek formájában, hanem tusfürdőbe keverve is kapható a férfiasságot megnövelő esszencia (vagy mifene).

img_20200107_080335.jpg

A tusfürdő hátoldala még semmiről nem árulkodik (ha a "LOL" felirat és a nevető szmájli nem lenne árulkodó), legfeljebb az ajándékozott nevét írhatjuk fel az ajándékozóé alá, ha akarjuk...

img_20200107_080147.jpg

De aztán robban a bomba! Legalább napi egyszeri, de inkább kétszeri "masszírozás" 5-6 percig, és máris javítva van az állóképesség, hogy a közelebbi hölgyismerősök öröme minél nagyobb legyen.

Igazi "kettő az egyben" megoldás, hiszen nem csak a méretre, de a teljesítményre is jótékony hatással van - még a hülyének is megéri, nem igaz?

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Crip Lee 2020.01.11. 15:50:14

Azt hittem legalabb empirikus kiserleti eredmenyek is lesznek benne.

FuraTermék · www.furatermek.blog.hu 2020.01.12. 10:02:27

@Crip Lee: A tesztelés még folyamatban van :-)
süti beállítások módosítása