Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Mini öngyújtó

2020. február 14. - FuraTermék

Néhány évvel ezelőtt a FuraTermék Blogon bemutattuk nektek a gigantikus méretű öngyújtót - elérkezett az ideje, hogy megismerkedjünk a kistestvérével is.

res_6d2e299f998eda06a692fc7213e5deb9_full.jpg

Következzen a mini öngyújtó!

img_20200122_072949.jpg

A fenti képen első ránézésre semmi különös nem látszik: egy hagyományos, sárga öngyújtó, némileg megcsappant gázkészlettel, készen arra, hogy gazdájának örömet hozva felgyújtsa a házat lángra lobbantsa a cigarettavéget. 

Igen, mi is tudjuk, meglehetősen beteg, hogy emberi tulajdonságokkal ruházunk fel egy öngyújtót. A kellemetlenségért szíves elnézést kérünk.

Szóval ránézésre normál öngyújtó, de nézzük meg még egyszer...

img_20200122_072957.jpg

Baloldalon egy hagyományos öngyújtó látható, jobboldalon pedig a főhősünk - mintha Dávid nézne szembe Góliáttal, nem? 

Sajnos a Jumbo öngyújtóból már nem áll a szerkesztőség rendelkezésére egyetlen példány sem, pedig az lett volna az igazi összehasonlítás!

A kisméretű öngyújtónak egyébként éppen a kis méretéből fakad a legnagyobb hiányossága: láncdohányosok és nótórius gyújtogatók számára nem a legmegfelelőbb eszköz, hiszen gyakori használat esetén hamar kifogy belőle a nafta - de ahogy a mondás tartja: valamit valamiért.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása