Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Cukorkamarkoló-játékgép

2020. március 06. - FuraTermék

Az internet előtti időkben, amikor még nem léteztek a különböző társkereső oldalak, a férfiak jóval egyszerűbb módon próbálták meghódítani a szívüknek kedves hölgyet - nem egyszer előfordult, hogy elvitték a vidámparkba, és az ott elhelyezett különféle nyerőmasinákkal és játékokkal igyekeztek szerezni neki plüssmacit vagy éppen egy kis édességet.

candy_grabber1_1.png

Persze ez inkább a romantikus filmekben és lányregényekben volt így, de gondoltuk, nem árt egy kis felvezető mai furcsa termékünk, a cukorkamarkoló-játékgép előtt.

Szóval sokakat megérint a régi vidámparki játékhangulat, az így generálódott kereslethez pedig élelmes vállalkozó játékgyárosok megalkották a tökéletes kínálatot: mini cukorkamarkoló-játékgépet hoztak létre, hogy az otthon kényelmében is élvezhessük a játék izgalmát.

6170_1.jpg

A kisméretű (mármint az eredetihez képest kisméretű) játék működése pofonegyszerű, és még pénzt sem kell bedobni hozzá. Pontosabban igazi pénzt, mert a szett tartalmaz játékzsetonokat, amivel aktiválhatjuk a rendszert.

A pénzt a vásárláskor kell kidobni - az ablakon.

1166-cukorka-jatekgep6.png

Sajnálatos módon a kihalászandó édességek (ami lehet kis csoki vagy gumicukor vagy akármi más, ami belefér, akár ízesített kukacok is) nem képezik a szett részét, beszerzésükről nekünk kell gondoskodni.

candy_grabber_1.png

Néhány sorral fentebb említettük, hogy a játék működése pofonegyszerű, de figyelmetlenségből nem részleteztük, hogy ez mit is takar: a három irányítógomb segítségével a játék tetejére szerelt markolókar mozgatását tudjuk mindenféle irányban megvalósítani: vízszintesen és függőlegesen, továbbá aktiválhatjuk a markoló összezárását is, ha úgy gondoljuk, hogy meglehet a várva várt édesség.

179-bs-281.jpg

A mini cukorkamarkoló-játékgép nyilván nem a türelmetlen vásárlók igényeinek kielégítésére lett kitalálva, de ha rossz passzban vagyunk vagy nem a legszerencsésebb napunkon fogtunk a játékhoz, minket is kihozhat a béketűrésünkből - ebben az esetben elég felnyitni a játék tetejét és suttyomban kiemelni egy kis nassolnivalót.

Arra azért figyeljünk, hogyha a gyereknek vettük, néha engedjük őt is játszani!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása