Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Meglepetés-konzerv

Fasza ajándék mindenkinek

2020. március 13. - FuraTermék

A különféle, humorral és nevettetéssel foglalkozó filmek, előadások visszatérő eleme, hogy a tréfamester átnyújtja ajándékát (doboz formában) a mit sem sejtő áldozatnak, aki mit sem sejtve felnyitja azt, s ezután jön a meglepetés: egy előugró, rémisztő bohócfej, vagy egy hatalmas robbanás...

il_570xn_1191775088_rl04.jpg

Mai posztunkban azonban láthatjuk majd, hogy egészen más...dolgok is előugorhatnak a meglepetés forrásából, ami ezúttal egy konzervdoboz. Vagyis több doboz.

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

Köszönjük!

nuts_orig1.jpg

Első ránézésre a fenti dobozokon nem látszik semmi furcsa. Pirított földimogyoró, pisztácia és wasabi ízesítésű mogyoró. Nincs itt semmi látnivaló kérem, lehet lapozni! Azonban ezek nem egyszerű rágcsálnivalót tartalmazó dobozok, tartalmuknak pedig köze sincs a csomagoláson feltüntetettekhez.

letoltesgi.gif

Ezek a dobozok ugyanis műpéniszt rejtenek, amellyel vicces kedvű barátok lephetik meg haverjaikat, vagy éppen férjek a feleségüket. Vagy fordítva.

nuts_orig.jpg

Szerencsére a különféle csomagolású műpéniszt tartalmazó dobozokból egy egész garnitúra áll rendelkezésre, hogyha valaki nagyon feledékeny, akkor mindegyik felbontásánál meglepődhessen.

Vagy megbotránkozhasson.

61-2602gi.gif

A doboz felnyitásakor a férfi szaporítószervet idéző műanyag tartalom szabályosan kirobban, mintha tulajdonosa extra adag vágyfokozót vett volna be - ha a delikvens kellően óvatlan, nincs kizárva, hogy egyenesen az arcába "robban" a műfallosz. 

spring-penis-in-dose-1-stueck-verschiedene-ausfuehrungen-sexy-scherzartikel-jumping-willy-36788.jpg

Bár ha mókamesterek vagyunk, és kellően nagy számú közönség áll a rendelkezésünkre (vagy akár egyetlen ember, aki érti a tréfát) bárhol bevethetjük az álcázásból kitörő műpéniszt, arra azért figyeljünk, hogy erre ne egy óvodában vagy éppen egy zárdában kerüljön sor - előbbinél ugyanis előfordulhat, hogy hatósági emberek kínos kérdéseire kell válaszolnunk, utóbbinál meg...nos, kinek lenne szíve megbotránkoztatni néhány apácát, nem?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása