Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Vatta a nyúlban

Húsvéti különkiadás

2020. április 10. - FuraTermék

A FuraTermék Blogon lassan már hagyománnyá válik húsvét alkalmából posztolni - nem is akarjuk megszakítani a tavalyelőtt elkezdett, majd tavaly lendületesen folytatott szokást, így idén is egy húsvéthoz kapcsolódó írással szeretnénk kedveskedni nektek.

rabbit1.jpg

Na jó, igazából csak annyiban kapcsolódik mai posztunk a kereszténység legnagyobb ünnepköréhez, hogy itt is szerepet kap egy nyúl (szóval semennyiben - mivel a hagyományos húsvéthoz semmi közük a nyulaknak). Na nem is szaporítjuk a szót tovább (azt megteszik a nyuszik): következzenek a vattapamacs-tartó nyulak!

Milyen bosszantó, amikor az arcfestéket szeretnénk eltávolítani, vagy éppen egy kis méretű sebre szeretnénk steril vattát helyezni, de éppen nincsen kéznél megfelelő vattatartó, nem?

Tudjuk, szokásunkhoz híven megint erőltetett gondolatmenetet villantottunk fel előttetek. Ezért most kérjük elnézéseteket. Mekk Elek.

41zdidjedkl.jpg

És mivel igényesek vagyunk, adunk magunkra, nem ám csak egy műanyag dobozban a fürdőszobában fogjuk tárolni a vattapamacsokat, de nem ám! Vegyünk egy műanyag vagy éppen kerámianyulat, és abba töltsük bele a létszükségletet jelentő vattát - egyenesen a farka helyére, amelynek funkcióját ezentúl a pamacs fogja betölteni.

És milyen remekül passzol a szoba bútoraihoz, ha ott helyezzük el.

bunny-cotton-ball-dispenser-thumb.jpg

Arra azért vigyázzunk, hogy nehogy nagy lendülettel rántsuk ki a vattát a nyúlból, mert kerámia kedvencünk könnyen a földön köthet ki több tucat darabban (persze ha műanyag példánnyal büszkélkedhetünk, ez a veszély sem fenyeget).

bunny-cotton-ball-dispenser-7520.jpg

A mostani nehéz időkben az emberek egy része sajnos a kelleténél több szabadidővel rendelkezik, így ha most szerzünk be egy vattatartó nyuszit, akár a fentihez hasonló ízléses kompozíciót is kialakíthatunk vele a konyhaasztalon.

nyu3.png

A végtelen képzelőerőnek és az ezzel párhuzamosan létező, szintén végtelen(nek tűnő) gyártókapacitásnak hála akár arany színben is hozzájuthatunk a nyuszihoz, hogy aztán ha úgy adódik, pottyantson nekünk egy szép fehér vattapamacsot.

Mai történetünk eddig tartott, így megragadnánk az alkalmat: minden kedves (és kedvetlen) olvasónknak kellemes OTTHON TÖLTÖTT húsvéti ünnepet és kitartást kívánunk! Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása