Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Légbuborék-ruha

2020. május 15. - FuraTermék

Szomorúan vagyunk kénytelenek konstatálni, hogy az utóbbi időben meglehetősen elhanyagoltuk a FuraTermék Blog divat-tanácsadási rovatát (tudniillik azért, mert nincs is ilyen rovatunk).

61ykenanw7l_ux425.jpg

Mai posztunkkal némileg pótoljuk a hiányosságot, úgyhogy következzenek a ruhák, amik légbuborékokból állnak!

Néhány évvel ezelőtt blogunkon már bemutattuk nektek az elpusztíthatatlan buborékfóliát - mostani főszereplőnk ennek egy továbbgondolt (fejlesztett?) változata, amit nemes egyszerűséggel csak légbuborék-ruhának hívnak.

bubble-wrap-clothes-2.jpg

Apró légtasakok alkotják a divatipari költeményt, amelyet jobbára inkább jelmezes partikon öltenek magukra pihent elméjű polgártársaink, semmint hétköznapi viseletként hasznosítható lenne.

esokabat.jpg

A felső- és nadrágrésszel egyaránt rendelkező ruhakollekció azért óvatosan kezelendő: mivel átlátszó darabokról van szó, ha nem akarjuk bájainkat mutogatni másoknak, érdemes valami nem átlátszó textilt magunkra ölteni a légbuborék-ruha alá...

bt-bubble-legbuborek-jelmez-he-haver-hol-a-kocsim-jelmez-urruha-2.jpg

Túl nagy melegben sem érdemes viselni, mert kevésbé szellőzik, és a tűző napsütésben könnyen érezhetjük magunkat úgy, mintha melegházban tennénk látogatást. Úgyhogy csak átgondoltan a viseléssel!

Viszont ha már drága pénzen beszereztünk magunknak egy buborékruha-kollekciót, ne hagyjuk kárba veszni a csodálatos befektetésünket sem.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása