Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

Pénzlabirintus-kocka

2020. június 19. - FuraTermék

Az elmúlt hetek, hónapok karanténnal terhelt időszaka válaszút elé állította az emberiséget: a végtelen unalom semmittevéssel súlyosbított pillanatai vagy éppen a kreatív időtöltés boldogsága? Azok, akik mai furcsa termékünket választják, egyben az utóbbit választják.

depositphotos_4877757-stock-photo-green-dollars-labyrinth-isolated-on.jpg

Következzenek a pénzlabirintus-kockák!

Blogunkon egy rövidke poszt erejéig már foglalkoztunk a perselyekkel, akkor éppen az éhes kutyust ábrázoló pénztároló trezort mutattuk be nektek. Viszont ahogy a mondás is tartja: ahány persely, annyiféle kivitel. Ennek megfelelően kreatív embertársaink megalkották a kocka alakú perselyt, amelybe azzal a lendülettel elhelyeztek egy labirintust is.

kek-bs-411.jpg

Míg más perselyek kulccsal nyithatóak, addig mai főhősünk nyitási mechanizmusa egy fokkal bonyolultabb: a labirintusban elhelyezett fémgolyót kell a megfelelő helyre "navigálni" ahhoz, hogy feltáruljon előttünk Szezám kapuja.

labirintus-persely.jpg

Annyiban biztonságosabb megoldás ez a kulcsnál, hogy itt nem kell annak elvesztésétől tartani - ugyanakkor a véletlen szerencsétlen közjátékának köszönhetően akár akkor is kinyílhat a persely, ha nem akarjuk (mert mondjuk mozgatás hatására éppen akkor ér oda a golyó).

penz-labirintus-002.jpg

Persze ha csak az ugratás, vagy kitolás (elzárjuk a párunk elől a dugi pénzt, hogy ne férhessen hozzá, ugyebár) szándékával vásároljuk meg a pénzlabirintus-kockát, a fenti bekezdésben írtaknak abszolúte semmi jelentősége sincsen.

penzlabiritnus2.jpg

Szerencsére a pénzlabirintus-kocka is annyi színben kapható, amennyi a szivárványt alkotja (pontosabban még vagy háromszázzal többen, plusz van átlátszó is), így nem kell attól tartanunk, hogy a csak rózsaszínben elérhető kockát a fejünkhöz vágja a haverunk. 

prod_full_200057_labirintus_persely.jpg

Arra azért figyeljünk, hogy lezáráskor a zárszerkezet rugója a megfelelő helyen legyen, nehogy vészhelyzet esetén szét kelljen törni a szép kockánkat.

Bár jobban belegondolva, ha nagyon gyorsan kellene a kockába tett húszezres, mi sem bajlódnánk a golyó labirintuson való végigvezetésével.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.