Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Fénykardos esernyők

2020. október 09. - FuraTermék

Hosszú-hosszú ideje már, hogy a FuraTermék Blog képzeletbeli oldalain utoljára megidéztük a Csillagok háborúja világát. 

star-wars-lightsaber-umbrella-01_grande.jpg

Mai posztunkban rögtön fényt hozunk a sötét esőbe, ugyanis megnézzük a fénykardos esernyőket.

A fénykard (vagy fényszablya) a Jedi-lovagok és a Sith követői számára elsődleges önvédelmi (vagy támadó) fegyvernek számít; a hivatalos Star Wars-kánonban ugyan nem szerepel, de nincs kizárva, hogy a galaxis valamelyik esős bolygóján esernyővel is felturbózták.

Elnézést kérünk a rajongóktól.

light-up-lightsaber-umbrella-1584114853.jpg

Lényeg a lényeg: ahol kereslet van, ott lesz kínálat is, így a meglehetősen tág SW-univerzumnál már csak a kiegészítőinek univerzuma tágabb. Nyilván a rajongók is szoktak fedetlen fővel az esőre álló időben elindulni, ezért praktikus, ha van náluk egy esernyő.

lightsaber-umbrella-led-light-up-golf-umbrellas-with-color-changing.jpg

És miért ne emlékeztethetne ez az esernyő egy fényszablyára, nem? Pláne, hogy a sötétség leszállta után egyszerűen felkapcsolható az ernyőtartó rúdba rejtett LED-es lámpa, így téve teljessé a Csillagok háborúja érzést.

Persze arra nem árt vigyázni, hogy ne a szakadó esőben kezdjünk képzeletbeli párbajt vívni ellenfelünkkel, hacsak nem akarunk elázni.

star-wars-lightsaber-umbrella-black_2048x_2x.jpg

Szerencsére a fénykardos esernyő nem csak egy színben kapható, hanem minimum annyiban, amennyi a SW-filmekben felbukkant (köztük akár Mace Windu Jedi-mester szép lilájában). Komoly hátránya viszont, hogy az esernyő markolatánál nem sikerült tökéletes fénykard-markolatot imitálni. De hát nem sikerülhet minden elsőre...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása