Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Zene a vécében

2020. október 30. - FuraTermék

Az illemhelyet szokás olyan helyként aposztrofálni, ahová még a világ leghatalmasabb emberei is egyedül járnak, így magányra lelve a nagy nyüzsgés közepette.

toilet-potty-piano-bathroom-mat-music-piano-mat-sound-decompression-toy-fun-casual-waterproof-music-blanket.jpg

Kivéve persze az átlátszó falú illemhelyek esetében, de mai posztunkban valami egészen másról lesz szó.

Ha a fürdőszobák vagy illemhelyek falai zenekritikusok lennének, rengeteg embertársunk kapna elismerő, dicsérő szavakat tőlük a fürdés nagy nagydolog-végzés közben előadott áriákért.

És még többen esnének ki a versenyből.

Szerencsére már kapható a piacon egy kiegészítő, amelynek segítségével a vécén ülve fejleszthetjük zenei tudásunkat. Ez a furcsa találmány pedig nem más, mint a vécén üléshez kialakított zenélő zongora

unnamed_4.jpg

Nem kell mást tennünk, mint leterítenünk a gombelemekkel működő zongorabillentyű-formájú szőnyeget a vécécsésze elé, ráülnünk a trónra, és lábunk segítségével már csalhatjuk is elő a szebbnél szebb hangokat.

wczongora.gif

Minden billentyű egy-egy hangra van kalibrálva, így akár egy kisebb zongoraversenyt is rendezhetünk, miközben jó néhány grammal könnyebbé válunk.

516jq3jxu_l.jpg

Mint minden kereskedelmi forgalomba kerülő furcsa termék, úgy a zenélős vécés zongoraszőnyeg esetében is elmondható, hogy a vásárlói igényekhez igazodva számos színben kapható - így nem a vécé berendezését kell a szőnyeghez igazítanunk, hanem fordítva.

Az meg már alap, hogy a vécécsésze aljához igazítva egy kivágást is elhelyeztek a mini "zongorán".

wczongora.jpg

A trónolás idejére használandó zongoránk kiagyalói gondoltak arra, hogy az itt töltött idők alatt lesznek olyan vásárlók, akik tényleg szeretnének fejlődni, és nem csak úgy találomra nyomogatni a billentyűket. Éppen ezért a kialakított csomag része egy zenekönyvecske is, amelynek segítségével a zenevilág újabb és újabb vidékein tehetünk képzeletbeli barangolást.

1169f4f9-7711-498a-bb8c-1c298f6c0e04_1.png

És ugyan nem akarunk mi ötleteket adni, de az igazán kreatívak akár saját "hangokkal" is színezhetik a vécéről levezényelt zongora-előadást.

Ha egy mód van rá, azért vécés szőnyegzongoránkat őrizzük meg privát illemhelyünknek, s ne egy bevásárlóközpont toalettjén mutassuk meg a nagyvilágnak zenei tudásunkat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása