Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Feladatlista a vécéből

2023. március 10. - FuraTermék

Az illemhely - na nagy dolgunkat végezzük - általában lehetőséget biztosít a felesleges agyi kapacitásunk felszabadítására; van, aki ilyenkor játszik egyet a telefonján, van, aki kosárlabdázik, van, aki új zeneművet komponál, és van, aki csak egyszerűen összeállítja napi teendőit, ha a reggeli ücsörgésről van szó.

a_043_dpa-pa_160916-99-485130_dpai_europress_eza-1024x576.jpg

Mai furcsa termékünk az utóbbi csoportba tartozók számára jelenthet megoldást. Következzen a feladatlistás vécépapír!

A vécépapíron négy lehetőség van, négy sorban tudjuk leírni, hogy az aktuális napon milyen "szarságokat" kell majd megcsinálnunk - "Shit To Do", ahogy a lista elején is szerepel.

ketto.jpg

A feladatlistás vécépapír legcsodásabb felhasználási területe éppen az eredeti rendeltetése: miután ráírtuk, hogy igazából mit nem szeretnénk aznap csinálni, egyszerűen használhatjuk, majd archiválhatjuk azonnal is, ezzel könnyítve lelkünkön.

Bárcsak a problémáinkat is ilyen egyszerűen lehúzhatnánk.

harom.jpg

A speciális toalettpapír-szett egyetlen hátránya, hogy igazából nem szett: a díszes csomagolás ugyanis csak egy guriga papírt tartalmaz, íróeszközt nem, így arról magunknak kell gondoskodnunk - ha éppen nincs a kezünk ügyében, akkor pedig kénytelenek vagyunk ráképzelni a lista pontjait. De annyi baj legyen...

egy.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása