Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kosárlabda a vécében

2021. március 05. - FuraTermék

Alig néhány hónappal ezelőtt bemutattunk egy furcsa terméket, amely segít elütni a khm, felesleges, tétlen időt a mellékhelyiségben. Mai posztunkban egy újabb különleges találmányról rántjuk le a leplet.

march-madness-logo.jpg

A "Tovább" gomb után nézzük is meg a vécébe telepíthető mini-kosárlabdakészletet!

A végtelenül egyszerű készlet egy mini kosárlabdából, egy miniatürizált büntető-területből és a kosárlabda talán legfontosabb eleméből, a falra szerelhető kosárból (szép színes hálóval ellátva!) áll. 

1-8.jpg

A büntető-területet (amely ez esetben inkább szőnyeg) a vécékagyló elé tudjuk telepíteni, így ottani tartózkodásunk rögtön egy büntetőt végrehajtó kosárlabda-sztárrá varázsol bennünket.

Ha szerencsénk van, közönség nélkül. Ha átlátszó falú mellékhelyiségben tesszük meg, akkor nincs szerencsénk. Vagy eszünk.

41ofion4d5l_ac_sx425.jpg

Azzal azért nem árt vigyázni, hogy könnyen eltalálható helyre szereljük fel a kosarunkat, nehogy a meghitt pillanatokban végrehajtott gyakorlás során leverjünk valami roppant értékeset a mosdóban (fürdőszobában).

toilet-basketball-1.jpg

A szett összeállítói arra az egyébként teljesen elképzelhetetlen esetre is gondoltak, ha a játékos véletlenül nem találna célba (mármint a kosárlabdával), így az esetleg elérhetetlen távolságba eső (guruló) mini labdákból több példány is rendelkezésünkre áll.

toilet-basketball_png2.jpg

Hajrá, Toalett Kosárlabda Klub

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása