Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Ital a karácsonyfadíszben

2020. december 18. - FuraTermék

Közeleg a keresztény kultúrkör (illetve globalizációnak köszönhetően lassan az egész világ) egyik legfontosabb ünnepe, a karácsony. Itt, a FuraTermék Blogon már-már hagyománnyá válik, hogy év végén mindig keresünk (és találunk) valamilyen ünnephez kapcsolódó furcsa terméket.

300px-tannenbaum_geschenke_und_der_mond_2007_by-raboe.jpg

Nincs ez másként idén sem: nézzük meg, mi fán terem az italtartó karácsonyfadísz (miután a múlt héten kedveskedtünk a blökiknek)!

karcsonyfa5.jpg

Mostani különlegességünk nincsen nagyon túlgondolva: az egész nem más, mint egy üveggömb, amelybe igény szerint bármilyen szeszesital tölthető. Az űrtartalma pontosan 50 ml, azaz ez nem más, mint egy feles karácsonyfadísz-szett.

bt-5056004319667-karcsonyfa-disz-2.jpg

A csomagban hat kis üveg található, amelyek fel vannak szerelve akasztótartókkal is, így miután feltöltöttük a megfelelő folyadékkal (lehetőség szerint többféle színűvel, mivel a dísz átlátszó!), már akaszthatjuk is fel a frissen felállított karácsonyfára.

bt-5056004319667-karcsonyfa-disz-4.jpg

Szerencsére azoknak sem kell nélkülözni ezt a dísz-csodát, akik egyébként szilveszterkor sem fogyasztanak alkoholt, ugyanis az üvegcsék bármilyen folyadékkal feltölthetőek. 

Azért mégiscsak praktikusabb ember számára fogyasztható folyadékkal feltölteni, hogyha - ne adj isten - megszomjaznánk az ünnepek alatt, és túl messzire lenne a konyha, ne haljunk szomjan.

gin.jpg

Az üveggömbök nagy hátránya (mint minden üveggömbnek), hogy a gravitáció törvényei rájuk is érvényesek: így ha nem jól tesszük fel (vagy a belőle fogyasztás után vissza) a karácsonyfára, könnyedén leeshetnek és egészen pontosan 937 darabra törhet szét. 

karcsonyfa3.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása