Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Tetris-hangulatvilágítás

2021. január 08. - FuraTermék

2021 első FuraTermék-posztját egy több, mint harmincéves visszatekintéssel kezdjük: megidézzük az 1980-as években a Szovjetunióban kifejlesztett és piacra (?) dobott kézi ügyességi- és videójátékot, a Tetrist (Тетрис).

jo_gr0354iros.jpg

Egyesek szerint a játék már önmagában is kiérdemelné a "furcsa termék" jelzős szerkezetet, mi azonban mégsem magáról a játékról írunk, hanem egy lámpáról. Pontosabban több lámpáról.

A játék lényege az volt, hogy a különböző formákat egymásra illeszkedően kellett elhelyezni úgy, hogy a játéktér soha ne teljen meg. Mint az alábbi képen látható, a Tetris-hangulatvilágítás lámpája pontosan ezeket a formákat idézi meg.

maxresdefault_15.jpg

Sőt, mivel a lámpa nem képez egyetlen egységet, elemei könnyedén szétszedhetőek, majd újra összeilleszthetőek, ezáltal lehetőséget biztosítva a kedves vásárlónak, hogy kényére-kedvére formálhassa saját Tetrisét.

1ea1b931aadc4e1a2cc753182cad0a7d.jpg

Az egyes elemek más-más színűek (ebben a tekintetben már modernebbek, mint az eredeti, egyszínű szovjet játékkonzol), így akár rózsaszín-sárga-zöld színkombinációval is elkápráztathatjuk látóidegeinket. 

61zk50x2eil_ac_sx522.jpg

Sajnálatos módon a játék lámpa dobozán hirdetett "végtelen lehetőségek" tárháza azért mégiscsak véges, ugyanis a készlet "mindössze" hét elemből áll - persze semmi nem akadályozza meg a felhasználót abban, hogy további lámpákra tegyen szert.

diy-tetris-puzzle-light-stackable-led-desk-lamp-constructible-block-night-light-retro-game-tower-baby.jpg

Szóval ha nagyon unatkoznánk, és az igazi Tetrisünk éppen nem lenne kéznél, kiélhetjük nem létező gyermekkori vágyainkat az építőelemek egymásra helyezésével.

És itt csak nyerhetünk - leginkább tapasztalatot...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása