Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Ház formájú füstölő

2021. február 05. - FuraTermék

A füstölők (pontosabban füstölőgyertyák) számos háztartás elengedhetetlen kellékei - akár kulturális (vallási), akár pragmatikus (jó az illata) oka van azonban jelenlétének, a furcsa termékek iránt rajongók közössége minden bizonnyal egyetért: ráfér a ráncfelvarrás.

30762329_ad1b55edeba957b534a0015891a0cf15_wm.jpg

Következzenek a ház formájú füstölők!

cottage-incense-burner-4.jpg

Ősi piréziai feljegyzések szerint nagyjából a füstölők világszerte történő elterjedésével párhuzamosan megjelent az igény arra, hogy a lakberendezéshez igazán passzoló külsővel ruházzák fel az otthont kellemes illatokkal megtöltő gyertyákat.

cottage-incense-burner-1.jpg

Szerencsére a 20-21. század hatalmas technikai fejlődése elhozta ezt is: megjelentek a piacon a vidéki családi házat formázó füstölők, amelyek belseje rejti a különböző illati, meggyújtandó gyertyákat.

Itt sokkal kisebb az esélye annak, hogy az igazi, nagy házat felgyújtsuk.

cottage-incense-burner-2.jpg

"Beüzemelése" roppant egyszerű az egyébként mindössze tenyérnyi méretű házikónak: levesszük a ház felső részét, meggyújtjuk a füstölőgyertyát, visszatesszük a "tetőt", majd ezután az égéstermék, azaz az illatos füst eltávozik a kis házikó kéményén.

cottage-incense-pot-2.jpg

Hatalmas szerencsénkre a kreativitás ezen furcsa termékek megalkotóit sem kerülte el, így többféle kivitelben (akár autentikus gerendakunyhó formájában is) hozzájuthatunk szinte semmi percig tartó keresgélést követően.

337079.jpg

Hogy a többemeletes "felhőkarcolókat" ne is említsük.

Ennél többet nem is fogjuk.

71v1_dy3xxl_ac_sl1500.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása