Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Villáskulcs a konyhában

2021. február 19. - FuraTermék

A FuraTermék Blog szerkesztősége mindig is imádta a "kettő az egyben" jellegű megoldásokat. Talán ennek tudható be, hogy már szabályosan vadászunk az ezen elv mentén kialakított furcsa termékekre.

485578899_gourmet-luxury-evoeszkoz-keszlet-24-db-60022159.jpg

Ennek egyik ékes példája mai posztunk főszereplője, a villáskulcsos evőeszközkészlet

35602456.jpg

A barkácsolni, szerelni, ezt-azt csavarozni szerető (mit szerető, imádó!) olvasóink talán egyet tudnak érteni azzal, hogy a fontos munkát megszakítani az étkezés miatt vétek. Márpedig a vasárnapi ebéd, vagy a sebtében megrendelt kínai kaja elfogyasztásához szükség van némi evőeszközre. De mit tegyünk, ha az a ház másik végében lévő konyhában pihen, mert reggel elfelejtettük magunkkal vinni a garázsba? csavarkulcs_evoeszkoz_keszletv21.jpg

Nagyon egyszerű: szerezzünk be villáskulcs végű evőeszközöket, amelyeket ezután nyugodt szívvel tárolhatunk a bütyköléseink helyszínén! Kés, villa, kanál, a végükön egy-egy villáskulccsal, hogy evés közben se kelljen abbahagyni a munkát.

Mindez rozsdamentes acélból.

eveszkz.jpg

Persze a szett nagy hátránya, hogy az evőeszközök végén egyforma méretű villáskulcsok vannak (a pontos méretet hozzáértő olvasóink talán majd meghatározzák, mi tízesre tippelünk), így azért nem árt, ha a nagyobb csavarok meghúzásához vagy meglazításához eredeti villáskulcsok is rendelkezésünkre állnak.

sze4d-szerszam-evoeszkoz.jpg

Ezt a hátrányt azért kompenzálja a díszdoboz, amelyben beszerezhető a szett, bár itt újabb hátrányt fedezhetünk fel, hiszen maga a szett csak három részből áll - így bizony ahhoz, hogy megvendégelhessünk valakit a széferben fészerben vagy a garázsban, több dobozzal kell beszereznünk.

Mindenesetre jó étvágyat - és jó munkát!

villaskulcs-evoeszkoz-villa-kanal.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása