Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Skót marhák

Szinte minden mennyiségben

2021. május 07. - FuraTermék

A címben sugalltakkal szemben nem a skótok szellemi képességeit kérdőjelezzük meg. Mai válogatás-posztunkban bemutatunk nektek néhány terméket, amelyek a skót-felföldi marhákhoz kapcsolódnak.

s-l500.jpg

Irány Skócia!

A skót gael nyelven Bò Ghàidhealach névre hallgató, ősi skóciai szarvasmarha-fajta példányai nagy tiszteletnek örvendenek hazájában. Ennek ellenére (vagy éppen ezért), továbbá a csodálatos "frizurája" okán számos termék díszítőeleme lett az évek során. A következőkben ezek közül mutatunk be néhányat.

edceb5810d6cc4369b96b033eb47b2fa.jpg

Bemelegítésként kezdjük egy hagyományos furcsa termékkel, a bögrékkel. Skót barátaink (pontosabban a skótok megrendelésére azt legyártó kínai barátaink) igazi 3D-megoldást választottak: a bögre oldalára felpingálták a skót marha testét, a fejét pedig díszítőelemként hozzáillesztették a folyadék-tartóhoz.

Csak fel ne ökleljen.

61jiekzxn8l_ac_sl1200.jpg

91k_lxzztkl_ac_sy450.jpg

Ha éppen a skót marhával díszített bögrénkben isszuk a skót marha tejével ízesített ötórai teánkat, a pontos időt ellenőrizhetjük a skót marhával ékesített falióránkon is. Az időmérő szerkezetből ráadásul rögtön kétfélével készültünk nektek: az egyiken csak az óra számlapjára van nyomtatva a skót marha képe, a másikon viszont a bozontos fejű kérődző vigyázza a déli tizenkettőt.

regular.jpg

Ha estére nagyon elfáradunk a skót marhás termékek használatában, a skót marha képével illusztrált pólónkban befeküdhetünk az ágyba, amin a skót marhás lepedő várha habkönnyű testünk. 

scarf_x900-pad_750x1000_f8f8f8.jpg

És hogy valami igazán aktuális témával zárjuk ezt a marha jó posztot (bocsánat); utolsóként bemutatjuk nektek az utóbbi egy év egyik legizgalmasabb koronavírus-fejlesztését, ami nem más, mint a skót marha formájú kézfertőtlenítő tartó - sajnos nem marhabőrből van, hanem szilikonból, de minden nem lehet tökéletes...

sktkrkzferttlentszilikontartban.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása