Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Kontroller formájú nyakpárnák

2021. május 28. - FuraTermék

A modern számítógépes játékok egyik fontos kiegészítője (kelléke, segédeszköze) a kontroller. S mit tehet egy vérbeli játékos, ha a sok lövöldözés, kaland közben megmerevedik a nyaka? Nyakpárnát vesz magához, és ledől az ágyra (vagy nem).

1521678-01_nsw_enwl_nook-inc_1_hero_p.png

De ha már nyakpárna, miért ne lehetne kontroller formája?

Persze nem csak egyfajta kontroller van a piacon, ebből következően kontroller formájú nyakpárnából is rengeteggel találkozhatunk. Nem csak márkakülönbségről van azonban szó, hanem kivitelezésbeliről is.

41oxebyylzl_ac.jpg

Ahogy a fenti képen látható, a kivitelezésnél nem mindig foglalkoznak a részletek tűpontos felidézésével; a hatás eléréséhez sokszor elegendő, ha a párna grafikája csak emlékeztet az eredeti kontrollerre.

74eeec6d2d928189f416854b2da69926.jpg

Mondjuk nincsen sok jelentősége ennek, ha a párna kellően megtámasztja a nyakunkat a következő szint elkezdése előtt...

8690992cbd0137c6e75c20e01cd1e1b6.jpg

...a fenti kontroller formájú nyakpárna már kifejezetten stilizált, ennek köszönhetően az esélye még a nullánál is kevesebb az esélye annak, hogy részegen sötétben összekeverjük az igazi kontrollerrel. 

kontrollerformajunyakparna1.jpg

Azért valljuk be, ahhoz nagyon részegnek kell lennünk sötétnek kell lennie, hogy akármilyen párnát összekeverjünk egy kis műanyag dobozzal...

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása