Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Ékszer a macskák fenekén

2021. június 04. - FuraTermék

Mai FuraTermék-posztunkban egy teljesen új, eddig ismeretlen univerzum kapuja fog megnyílni előttünk. Nem túlzunk, ha azt írjuk, hogy korszakos felfedezés és alkotás tanúi lehetünk mindannyian.

istock-472306714.jpg

A "Tovább" gomb után következzenek a macskafenék-takaró ékszerek!

VIGYÁZAT!

Mai posztunkban a kelleténél több macskafenékkel találkozhat a Kedves Olvasó!

A macskafajták legtöbbje esetében a példányok testének nagy részét kellemesen simogatható szőrzet fedi. A bunda-pajzs azonban nem terjed ki az állatok teljes testfelületére: praktikus okokból a nemi szervek környéke és a mai posztunk szempontjából releváns végbélnyílás bizony fedetlenül "tátong". Rengeteg ember szereti a macskákat, aki tartja őket, az még imádja is (Egyiptom óta ezt a négylábúak el sem felejtették nekünk), azt azonban kevesen szeretik, ha adott esetben az állat a fenekét mutatja a nagyvilágnak.

ckjs2r3veaa-ujr.jpg

De mit lehet ilyenkor tenni? Szintén praktikus okokból nem lenne bölcs lezárni a salakanyag-eltávolításra kialakult nyílást (és még állatkínzás is lenne), de azért nézegetni sem kellemes dolog, amikor a macskánk éppen fart fordít nekünk. Tegyünk rá ékszert, az majd eltakarja, de nem akadályozza meg a nagydolog elvégzésében!

a9d0a0fdd05f2ea799460884f0922dfc.jpg

A macskafenék-takaró ékszer bámulatosan egyszerű találmány: nem más, mint egy kék színű bizsu, amelyet egy madzagra kötöttek rá, hogy azt a macskák farkára akasztva betölthesse azt a funkciót, amelyet az éles eszű feltaláló megálmodott neki. 

twinkle-tush-covers-your-cats-butt-with-a-jewel-0.jpg

twinkle-tush.jpg

Ezen csodálatos, korszakos találmány alkalmazásával végre nyugodt napok köszönthetnek minden macskatulajdonosra gazdira, egyúttal pedig kellő határozottsággal demonstrálja a többi macska felé, hogy viselője a jómódúbb cirmosok elit klubjába tartozik.

twinkle-tush-cat-butt-jewel-unicun-6.jpg

Vagy a szerencsétlenebbekébe. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Killary Fucking Clingon 2021.06.04. 21:09:10

Ezt végtelenül ostoba faszságot....Hihetetlen

Prokrusztész 2021.06.06. 12:38:31

Semmiféle "korszakos felfedezés és alkotás"-ról nincs itt szó: a szexpornó-iparból jön ez is, ahol már bizonyos rétegfilmekben egy ideje használják a nők. Humán változatát az ebay is régóta árulja. Szó sincs a gazdik szemének kíméléséről: szimplán a pénzről és a botránkoztatásról szól az egész. Ez a cikk is csak beállt a sorba azzal, hogy egyáltalán megszületett...
süti beállítások módosítása