Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Pénisz formájú stresszoldó

2021. július 02. - FuraTermék

A hím szaporítószerv sok mindenre jó - mint azt már a FuraTermék Blogon is bemutattuk nektek számtalan (számos) alkalommal. Mai írásunkban pedig mintegy ellenoldalt kívánunk biztosítani a két évvel ezelőtt megjelentetett stresszoldó gumiciciknek.

81-ncl_ddgl_ac_sl1500.jpg

Következzenek a pénisz formájú stresszoldók!

Mai posztunk tartalma egyesek számára felkavaró lehet - és alapvetően a 18. életévét betöltött korosztályok számára készült, ezért kérjük, ennek figyelembevételével kattints a "Tovább" gombra. 

 

Köszönjük!

stress-willy.jpg

Mint az a bevezetőből már kiderült, mai furcsa termékünk elsősorban a szebbik nem számára jelenthet vonzó alternatívát a felgyülemlett stressz és feszültség levezetésére - a "pénisz" nyomkodásával felszabaduló energiát így nem kell tányérhajigálásba és kimerítő üvöltözésbe fektetni.

original.jpeg

A stressz levezetését lehet kezdeni finoman is...

75714-stress-willy-web2.jpg

...de akár jó erősen is meg lehet szorítani a gumi segédeszközt - pláne, ha a bosszúság okozója olyan ember, aki szintén rendelkezik ilyen "kiegészítővel".

Azt nem tudjuk, hogy vudu szertartásokhoz, vudu-babaként használható-e, de nem is szeretnénk, ha kipróbálnák (rajtunk).

stress-willy_1.jpg

Mivel a pénisz formájú stresszoldót felvilágosult, 21. századi gondolkodású, politikailag korrekt emberek tervezték meg és gyártatták le Kínában, ezért nem csak az erősen rasszista fehér színben kapható...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása