Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

A lusta ember serpenyője

2021. július 09. - FuraTermék

Mai írásunk főszereplőjét azon olvasóinknak ajánljuk, akik nagyon, de nagyon nem szeretnek sok időt tölteni a konyhában, s legszívesebben egy az egyben letudnának minden sütési folyamatot.

thevisualsyouneed180600641.jpg

Következzen a lusta ember serpenyője!

A serpenyő, amely nem más, mint egy serpenyő, öt különböző rekeszre osztva, hogy öt különböző ételt tudjunk a magas hőmérséklet segítségével fogyasztásra késszé varázsolni - egyszerre.

sou298_lazy_man_frying_pan_3.jpg

Egy kis tojás, egy kis bacon, egy kis zöldség-gyümölcs sütve. Ez bizony minimum két különböző sütési folyamatot jelentett eddig, de hála a rendkívül rugalmas konyhai fejlesztőknek, egy csapásra letudhatjuk mindet, megspórolva egy csomó időt magunknak.

s-l640_1.jpg

A lusta ember serpenyője persze nem csak ezért kapta a nevét, hanem azért is, mert használatával drámai mértékben lecsökkenthető a mosogatandó serpenyők, lábasok száma - mosogatógépbe persze egyszerű bedobni a tucatnyi konyhaedényt is, de minek erőltessük meg magunkat, nem?

lazy-man-fry-pan-58940-kitchen.jpg

Sajnos azonban a lusták számára piacra dobott serpenyőnek is megvan a maga hátránya, ez pedig nem más, mint a relatíve kis mérete, emiatt pedig nagyobb létszámú családi reggelik (ebédek, vacsorák) lebonyolítására csak korlátozottan alkalmas.

Hacsak nem akarunk hosszú órákat eltölteni a konyhában a tucatnyi rántotta elkészítéséhez.

unnamed_6.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSOKKI MÁLNA 2021.07.11. 14:20:04

Milyen lehet a lusta ember evőeszköze?:D

Zetor 2000 2021.07.11. 17:38:22

A marketing rizsa bámulatos...
Gondolom, egy 2 valamiből álló reggelitől tovább nem terjedt az alkotó gondolata.
Mert pl. egy kobászos-szalonnás-hagymás-tojás komponensei nem egységnyi idő alatt lesznek kész, a maradékok meg a serpenyőben kokszolódnak. De egy akármilyen másik ételnél is az egyik komponens előbb lesz kész, mint a másik, és a serpenyő klf. területei meg csak égnek majd oda.
Remek.

Motorogre 2021.07.11. 18:43:49

A keretben mi az a "tucatnyi rántotta" ? - a csodaizében is csak öt (5, five, 29 modulo 8, stb ...) rekesz van.
Ennyit a cikk színvonaláról !
Ezért kár volt.

DominoFX 2021.07.12. 09:57:19

Ez egész konkrétan az úgynevezett angol reggelihez van kitalálva, a képeken is az látható. Sült kolbászkák, gomba, paradicsom, paradicsomszószos sült bab, bacon és tojás pirítóssal a hagyományos összetétel. Szoktak még black puddingot (véres hurka) is mellétenni, meg sült sonkát. El lehet készíteni hagyományos serpenyőben is, YouTube-on vannak erről videók. Ez a sespenyő leegyszerűsíti a készítést 1-2 főre. Ha sűrűn készítik maguknak akár minden reggel, akkor hasznos lehet. Nálunk Magyarországon sok értelme nincsen.
Az English breakfast amúgy finom és laktató.

bati67 2021.07.12. 10:09:38

@DominoFX: Erről nekem is az angol reggeli jutott az eszembe! :-)

FuraTermék · www.furatermek.blog.hu 2021.07.12. 10:47:10

@Motorogre: a keretben szereplő mondat is a kis kapacitásra utal. :-)
süti beállítások módosítása