Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Gitár formájú légycsapó

2021. július 16. - FuraTermék

Blogunkon egyszer már foglalkoztunk a légycsapókkal, akkor az igazán nagy méretű rovarvadász-segédeszköz került bemutatásra.

best_fly_swatter.jpg

Mai írásunkban pedig megismerkedünk egy különleges formájú légycsapóval.

12312537_800.jpg

A nyár a kellemes meleggel (már amikor nem negyven fok van odakint, árnyékban) a kikapcsolódás évszaka. Mármint az lenne, ha a körülöttünk repkedő legyek nem próbálnák meg elrontani a hangulatot. Van, aki biológiai, van, aki vegyi fegyverekkel védekezik ellenük és van, aki egyszerűen lecsapja őket.

images_farmers-market_thesoundla-lip-balm.jpg

Az utóbbi csoportba számos zeneszerető ember tartozik, aki igyekszik otthonát mindenféle hangszereket idéző berendezési tárgyakkal otthonosabbá tenni. És ha már a falon lóg egy echte gitár, miért ne lehetne egy gitár formájú légycsapóval elpusztítani a hívatlan látogatókat, nem?

large-guitar-fly-swatter-8.jpg

Ahol kereslet van, ott megjelenik a kínálat is. Rutinos FuraTermék-olvasók már tudják, hogy a kínálat nem csak egy fajta kialakítású terméket jelent, hanem sokat - sokszor nagyon sokat. Ennek köszönhetően a gitár formájú légycsapó a szivárvány minden színében kapható (és még annál is többen), s nem csak a hagyományos, akusztikus gitár formában érhető el, hanem (mint az a lenti képen látható), modern kialakításban is.

207050_5_600.jpeg

És most majdnem ellőttük azt a csattanót, hogy ezzel a légycsapóval aztán el lehet hegedülni a legyek nótáját...

81aiwxcqyfl_ac_sl1500.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása