Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Ásó a konyhában

2021. szeptember 17. - FuraTermék

Blogunkon egyszer már foglalkoztunk a különleges formájú evőeszközökkel (egészen konkrétan a villáskulcs végűekkel, amelyekkel a szakik akár munka közben is ehetnek).

unnamed_8.jpg

Mai posztunkban bemutatjuk nektek a kertészkedő konyhatündérek álmát, az ásó formájú evőeszközöket.

2b7da9c4ead52c4b6025b73f67d1e9e3.jpg

Egész konkrétan egy mini készletről van szó, amelyben ásó formájú teáskanál mellett ásó formájú evőkanál, lapát formájú evőkanál, illetve egy nagyon nagy vonalakban vasvillára emlékeztető villa is helyet kapott mindenki legnagyobb örömére.

51kuo1dwxil_ac_sl1300.jpg

A rozsdamentes acél kialakítás garantálja, hogy a hosszú ásózások étkezések után se rozsdásodjon be újdonsült ékköve konyhánknak.

stainless-steel-shovel-shaped-soup-spoon-various-designs-spoon-tip-shovel-gold-geekyget_b64d954d-215b-4af5-8f7c-2b3b6254ff3a.jpg

Figyelem! Kerti munkák elvégzésére a kertiszerszám formájú evőeszközök csak korlátozottan (értsd: semennyire sem) alkalmasak!

image_3.jpg

Nem a FuraTermék Blogon lennénk, ha nem találkoznánk eme csodálatos remekművekkel megannyi színben. Mint az a fenti képen látható, ízlésünknek és konyhánk (illetve étkezőnk) színvilágának megfelelő példányokat is rendszeresíthetünk. 

nevtelen_4.jpg

A gyártók legnagyobb örömére.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása