Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Jégkocka-koponya

2021. október 01. - FuraTermék

A Star Wars-univerzumot megidéző jégkockaformák után mai posztunkban újra fagyos vidékekre evezünk (képzavar), ha már úgyis itt az október: ezúttal a koponya alakú jégkockakészítő formáknak nézünk utána.

71g_c2kj9yl_ac_sl1500.jpg

Ideális kiegészítő lehet a vendégeknek felszolgált ital lehűtésére egy koponya formájú jégkocka, nem igaz? Főleg, ha éppen halloweeni partit szeretnénk tartani. 

61gutxdvwul_ac_sl1500.jpg

Arra azért vigyázzunk, hogy nagyon ijedős ismerőseinknek ne szolgáljuk fel - túl nagy a kockázata annak, hogy az ital a nyakunkban landol.

skull-1600700649.jpg

Egy hagyományos jégkockakészítő formánál annyival bonyolultabb a koponyakészítő, hogy ez rendelkezik egy tetővel, amelyen a koponya formájának negatívja került kialakításra, így a víz szépen belefagy abba, hogy utána kivéve a fagyóból csak le kelljen pattintani róla.

Egészségünkre!

a38c917e459445c3be9a3045a1d0d0f7.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása