Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Star Wars-jégkockák

2018. december 07. - FuraTermék

Ha jól számolunk, már rengeteg víz lefolyt a Dunán, mióta utoljára a Csillagok háborúja-eposszal foglalkoztunk volna blogunk hasábjain. Most köszörülünk a fénykardon esett csorbán egy keveset.

star-wars-logo-new-tall-e1517996588422-1024x576.jpg

Nézzük, milyen birodalmi csillagrombolón teremnek a Star Wars-jégkockák!

Ugyan a lassan beköszöntő téli időszak nem teszi a legaktuálisabbá, mégsem várhatunk jövő nyárig a Star Wars-jégkockák készítéséhez elengedhetetlenül szükséges műanyag formák bemutatásával. 

019999265305_big.jpg

Kezdjük rögtön egy igazi kettő az egyben megoldással, amelynek köszönhetően három R2D2 és szintén három BB-8 jégdroid büszke tulajdonosai lehetünk egészen addig, amíg italunkat lehűtve el nem tűnik a torkunk mélyén.

e9e0_r2_ice_cube_trays.jpg

Persze van olyan rajongó, aki inkább az eredeti (2015 előtti) filmekre esküszik, neki egyáltalán nem kell osztozkodnia az új trilógia új droid-főszereplőjével, hiszen vannak kizárólag R2D2-t jéggé varázsoló segédeszközök is a széles piacon.

41m-7al2q8l_sl500_ac_ss350.jpg

Mindössze néhány órai hűtőben tartózkodás után saját Halálcsillagunk is lehet, ha úgy akarjuk.

71ktktj6ybl_sx425.jpg

És végül, de nem utolsó sorban elérkeztünk a birodalmi rohamosztagos- és pilótafejeket mintázó jégkocka-sablonhoz, amellyel igazán teljessé tudjuk tenni kollekciónkat.

Az utolsó jégkockakészítő formának különösen nagy hátránya, hogy az így előállított rohamosztagosok nem alkalmasak csillagrendszerek leigázására.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása