Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Sörzokni

2021. október 08. - FuraTermék

Vajon milyen összefüggés lehet a sör és a zokni között? Mi lehet az a nem ismert kapocs, amely összeköti ezt a két, első látásra egymástól fényévekre lévő terméket?

beer-socks1.jpg

Nos, ez a kapocs nem más, mint a sörösdoboz.

61p2g_dslxl_ac_sl1080.jpg

Nem tudjuk, hogy kinek a fejéből pattant ki, hogy jó ötlet lenne a zoknit sörösdobozba dugni és úgy árulni, de hogy nagyot kaszált vele, az biztos.

61tktefwabl_ac_sx425.jpg

A sörösdobozba zárt zokni ugyanis tényleg az, aminek látszik: egy sörösdobozt imitáló alumíniumdoboz, amelybe zoknit tettek, s így lehet megvásárolni (azt nem tudjuk, hogy zokniautomatában lehet-e már kapni). 

beer-socks_1.jpg

A zoknirajongó sörivók nagy örömére többfajta "sör" is kapható, a doboz színvilágával megegyező stílusú zoknival. Így a sötétebb színű sörösdobozban sötét, a világosabb színűben pedig világosabb zokni került elrejtésre - amelynek mintázata ráadásul megidézi a szeretett nedűt.

beer-socks-3.jpg

Ráadásul akár hatos kartonban is kapható.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása