Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Húgyfoltos farmer

2021. november 05. - FuraTermék

A FuraTermék Blog szerkesztőségének tagjai nem igazán divatdiktátorok - Miss Weavert leszámítva, aki nagy szakértője a témának -, mai furcsa termékünk láttán azonban még a lélegzetünk is elállt.

big_0004982433.jpg

Ez a furcsa termék pedig nem más, mint a húgyfoltos farmernadrág!

Igen, Kedves Olvasó, egy divattal foglalkozó cég jóvoltából már kapható a farmernadrág, amelyen a nadrág közepén sötétlő folt ezúttal csak illusztráció, nem pedig "baleset" vagy vizelettartási problémák eredménye.

7hvk9kpturbxy82ztyynjjlzthjmtvhzdawzgmzytg0njvhm2q2ytu4my5wbmeslqmat80ces0bzjmfzqswzqj2gqewaaexaa.jpg

A megfelelő helyen elhelyezett sötétebb anyagrésznek köszönhetően immáron az egy idő után kellemetlen szaghatásokkal járó mellékhatások nélkül kelthetjük azt a benyomást a többi emberben, mintha bevizeltünk volna a nadrágunkba. 

619d0153967af8d6cbb7c7d95da8762a.jpg

Azért bízunk benne, hogy ezen nadrág előállítása nem kerül annyival többe (anyagilag és természetkárosító szempontból), mint a szintén divatos szaggatott farmereké.

És úgy gondoljuk, innentől már csak egy lépés a barna foltokkal ékesített nadrágok divatossá válásának kora (reméljük, azért nem).

Viszont annyiból jó, hogy megjelent a piacon eme remekmű, hogy ezután ha a folt nem mesterséges, hanem természetes eredetű lesz, nyugodtan rá lehet majd fogni, hogy ez csak egy ilyen nadrág...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása