Üdvözlünk a felesleges, értelmetlen eszközök, használati tárgyak és szolgáltatások gyűjtőhelyén!

FuraTermék Blog

Central Perk-hangulatvilágítás

2022. január 28. - FuraTermék

Az évek során számos film, filmsorozat vált a nemzetközi kulturális tudat megkerülhetetlen elemévé. Nagyon úgy tűnik, hogy így járt az Egyesült Államokban 1994 és 2004 között vetített Friends (Jóbarátok) című szituációs komédia is, amely mai posztunkkal megjelenik a FuraTermék Blogon is.

mv5bzdc2ntg5ywutzgzlzc00y2vmltgwzjetzduxm2qyngrmyjzlxkeyxkfqcgdeqwfybm8_v1_ql75_ux500_cr0_0_500_281.jpg

Következzenek a Central Perk-hangulatvilágítások!

s-l640_2.jpg

A Jóbarátok-sorozat egyik emblematikus helye a New Yorkban fekvő képzeletbeli Central Perk-kávéház. A valóságban persze csak a stúdió díszletei között létezett ez a közösségi hely, ez azonban nem akadályozta meg a marketingjogokat birtoklókat abban, hogy Central Perk-használati tárgyakat dobjanak a piacra. 

71p9dcznnks_ac.jpg

Ezek közül az egyik a kávéház logója, mint hangulatvilágítás - igazán nem tagadhatjuk le, hogy ez a csodálatos kellék egyetlen Jóbarátok-rajongó otthonából (pontosabban a nappali faláról) sem hiányozhat. 

rbf-16134-cb_2048x.jpg

Másik mai választottunk szintén hangulatvilágítás, s szintén a Central Perk-öt idézi meg; ez pedig nem más, mint a Central Perk feliratú utazóbögre formájú hangulatvilágítás!

jbartokcentralperkutazbgrehangulatvilgts2.jpg

E csodálatos találmánynak köszönhetően akkor is a hat jóbarát között érezhetjük magunkat, ha éppen úton vagyunk, s egy ötcsillagos szálloda sivár szobájában kell nyugovóra hajtanunk fejünket.

jbartokcentralperkutazbgrehangulatvilgts3.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

caratyuska 2022.01.29. 21:31:59

Legalább egy boltnak a linkjét kikerestétek volna...
süti beállítások módosítása